Tuesday, 29 March 2011

Awak 2 orang tolong respect agama saya!

Assalamualaikum...

     Hari ni sye macam teringin nak post satu entry pasal boy and girl ni yang mengutuk Islam. Macam bagus je kan? Kalau korang bace, mesti korang rase nak potong 80 je budak 2 orang ni. Siyesly! Mereka ni dgan mke tak bersalahnye mngutuk Allah dgn Nabi Muhammad. Memang sangat-sangat menjengkelkan!



      Fine! ?Harap mke je ok. Alah, entah2 bkan mke sndiri. Korang jgn terpengaruh dgan mke dyorang yang bajet innocent tu. Tarak guna pnye orang! Sedih ok bce status mereka-mereka ni. Macam mereka-mereka ni bkan manusia je. Ni la orang-orang yang tak taw bersyukur. Geramnye!!

     Actually, sye dapat info-info ni dari blog kambeng karbonat dan Izamir ridzwan. Thanx ye awak semua. Kalau tak mesty sye tak taw. Sebelum ni sye ade jgak la jmpe dgan orang macam dyorang ni,. Yang kutuk Islam giler-giler. Tp tu cina. Yang ni melayu taw. Siap buat pengakuan lagi. So, kat mne silap nye ni? Sape yang nk dipersalahkan? Kalau cina yang kutuk, mungkin silap ade dkat orang Islam tu sndiri yang tak bg contoh yang baek.  Tp, kalau orang melayu sendiri kutuk? Awak fikir la sendiri ye.

     Sye nak buat kesimpulan cket. Selame ni orang berpendapat yang semua melayu tu mesti Islam. Tp, bg sye, tak semua melayu tu Islam. Klau dah kutuk macam tu rupe, dyorang dah dikategorikan as Murtad. So, ape pndapat korang?

That's all! Tata!


5 si cantik/kacak komen:

Pish said...

mmg dorang nh fakers. fuck them!

holaulala said...

taw xpe.yg pompuan uh siap ade 2 p5 fb lg. 1 kutuk kristian, 1 kutuk Islam. giler!

bEby-eykha-zulaikha said...

mmg kuabg ajar kn!!!

holaulala said...

taw xpe..huhu!

nursyaza said...

mesti depa dua tu kurang didikan agama.. akal takdakk..

Template by:

Free Blog Templates