Wednesday, 16 March 2011

Bravo!

Assalamualaikum...

     Setelah sekian lame menempuh dugaan dan halangan serta ranjau yang penuh duri, akhirnye sye berjaye jgak meng-update batu blok yg 1 neh. hahaha (jgn kutuk ayt sye!).

     Sebenarnye boleh je nk update, tp line kt cni pnye la malu-malu biawak komodo. So, ble line dah kjap ade kjap xde mcm bskut merry, sye pon bertekad untuk membiarkn batu blok yg 1 neh terbengkalai tanpa belas kasihan; dengan header yang senget benget, template yang 'pkai cardigan', dengan pos yang zero, following lg la zero (sye nk follow org je terpampang la ayt baek punye: The webpage cannot be found). Haish! Line kt cni ske mendera jiwe sye.huhu.

     Akhirnye tercipta lah batu blok yg zero dr pelbagai sudut.haha Taniah kepada sye. Terima kasih kepada line yang tetibe baik hati memberikan kerjasama yang jitu pada hari ini sehingga terhasilnye batu blok yang baru sikit ni.haha Sumpah macam nk buat page penghargaan!

ok lah. tata!

No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011