Monday, 21 March 2011

CONTEST "Aku dan Kaca Mata"

:: jom join? Klik banner ::

Assalamualaikum...

     Sebenarnye tadi dah nak tidur...Tp terbace pulak kat shoutbox c ana busuk menjerit bagitaw sye di tag dekat contest ni. So, sye pon join la. Hahaha! Ana! Berani ye kamu influence sye! Tp xpe. Dimaapkan. Eh, Banyak cakap pulak.

     Contest ni, cik Fara Vavavoom la yang rajin wujudkan. Hee! Senang je kalau nak join. Tiru macam saye. Ikot kemane sje cik fara ni pegi...(follow). Lpas tu, korang letak la pic korang yang macam atok nenek pakai spek tu kat entry korang. Hee! Then, bg je sbab kenape korang ske spek tu. Klau rajin, ltak la banner kat ats ni, kat sidebar korang k. Dah siap g je ltak link korang kt komen entry beliau. Hee! Mudah kan? Ops! Jgn lpe tag kawan. Bgtaw kawan tu dlu!

Ni pi c sye! Terserlah kegedikan! Haha!

Ok. Sye ske kaca mate ni sebab kaca mate ni sgt stylo walaupun nampak nerd! Credit to the owner! Sye nak tag 3 orang yang cute ni : Farhana Najwa, Raja Ellysya, miss_mimiemyra Done! Tata!




4 si cantik/kacak komen:

Fara VavaVoom said...

thanks join dear :) nantikan pengumuman pemenang live di ASTRO RIA .hehe guraw . 30 april k due date ^^

holaulala said...

ok. tq!

Raja Ellysya said...

hee..bila trkh tutop nye?
thx tag kte! :D

holaulala said...

tarikh tutp ade dkat bgtaw kat entry cik fara. hee

Template by:

Free Blog Templates