Tuesday, 22 March 2011

CONTEST GAMBAR PALING CHUMEL

:: jom join ramai-ramai?Klik banner ::

Assalamualaikum...

     Sebelum tu sye nak ingat kan awak semua : jangan cakap ape-ape sebab sye dah berjangkit cik ana yang suke join contest. Haha! Ape salahnye. Tambah kenalan. Betol tak? Nak join? Jom la. Pegi follow admin contest ni : cik eyqasara yang comel. Lpas tu amek banner dy, ltak kat entry korang yang mesty ltak tajuk same macam tajuk entry ni. Then, ltak pic korang yang comel macam kucing parsi, hee! Last, tag 4 orang kawan. Bgtaw dyorang taw! Dah siap pegi la anta kat cik yang comel tu. Macam anta asignment. Hee!


Kat atas ni pic sye. Xcomel pon. I know. Haha! Tp nak jgak. Pic ni kan sebenarnye pic baru bangun tidur! Siyezly! Bangun-bangun tido je macam bosan, so ape lg, snap la pic. Hee! (syyhh!) Rahsia taw. Huhu. Sye nak tag 4 orang ni : Alief, Nursyaza, City, Titirara.

That's all! tQ!




2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

ololololo....tomey nye...nak kenal boleh??hehe..gurau je..awak,,aliefmuncung ingin mengucapkan good luck...semoga menang ye..kalau dpt adiah,,bahagi2 la dgn alief...hehe

holaulala said...

ok c muncung manis. hee. thanx 4 ur support! t kte share. sharing is caring. hee

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011