Sunday, 27 March 2011

~ contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K

:: klik banner kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Hai!!!! Korang-korang! Hari ni sye rase macam nak join contest ni la. Bkan macam, sebenarnye memang nak.Hee! Macam tak biase je korang ni taw. Ok contest ni, The Lady & Mr Vampire yang anjurkan. Nme contest ni, sme la macam name entry ni. Hee! Jom follow mereka. Lpas tu join contest ni. Kan seronok. Tambah lagi kenalan. Ok. Cakap panjang pon tarak guna. Meh tengok pic sye yang 'sangat' fotogenik ni.

 :: pic solo ::

 :: pic duo ::

:: pic ramai-ramai ::

     Hahaha! Lihatlah dunia. Betape 'fotogenik' nye sye! Hee! Plizzz lah awak! Jangan yakin sangat ok! Haha! (cikgu sye cakap keyakinan sangat penting ye kawan-kawan!) Haish! Yela-yela! Sye stop merepek. 

:: Kami rasa kami patut menang contest ini kerana kami budak baik yang sangat comel!

     Agak-agak boleh terima tak slogan sye tu? Hee! Takpe-takpe, yang penting, YAKIN! Haha! Ok, sye nak tag mereka-mereka yang sangat fotogenik ni : ORKID, Izyan Masri, Pae, Shafina, Nursyaza.

     Ha.. Senang dan best kan contest ni? Kalau nak join, buat la macam sye buat ni. Follow blog penaja, Ltak banner dgan link, ltak pic korang yang fotogenik tu, 3 taw! Lpas tu, lengkap kan slogan dan tag 5 kawan, dah siap, hantar link kat entry penaja. Haa! Senangkan? Tiru je macam sye.(tp jgn membebel dan merepek macam sye) Hee!

Ok tu je lah! Makin banyak lak merepek ni. Tata!



7 comments:

mr vampire said...

wiiiiiii...datg bagi markah.. haha...

mr vampire ucap thnks coz join this cntest. lalala..

btw, keep in tiuch with belog ok. and more, hadiah cntest dah post di belog..

papai :D

holaulala said...

orite! thnx.

atententen said...

eh3, bju krporat iye cm bju owg. ahhaha. dak uitm mne yeh? fklti science com yeh? :P

holaulala said...

yup uitm larkin. erk! tp sye fkulti bsnez.hee! kbtulan kot. salam knal ye. uitm mne?

holaulala said...
This comment has been removed by the author.
atententen said...

owhh fklti bsnz? silap! ahaha. owg dkt arau. tp sbjik gile cume lengan owg pnjg la :P

holaulala said...

owh. haha! kbtulan. ade jodoh kot. ahak!(tbe-tbe je)

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011