Tuesday, 22 March 2011

Contest Seunik Namaku

:: nak join klik banner ::

Assalamualaikum...

     Hai!! Ape khabar semue? Hahaha! Macam lame sgt je xupdate! Poyo lah awak. Hee! Ary ni, sye nak join contest yang ni : Contest Seunik Namaku by cik zie. Tengok macam best je. Hee! Sje nak join setelah di tag oleh cik fara yang rajin tu. Hehe! Xsalah kan?

Psst!! Budak dalam pic ni nme dy AMIRAH MARLIZA taw!

     Ok la. Dah kantoi. Atas ni sye la. Nme sye AMIRAH MARLIZA BINTI RAJA KAMARUDIN. Boleh tahan panjang walaupun xsepanjang nme cik FARAH YUSNAIRITA ADHA kter tu. Sebenar nye ramai jgak la orang yang pertikaikan nme sye tu. Knape mesti pertikaikan?? Ggrr! Hahaa!Xdela. Gurau je. Tkut la tu. Haha!

     Ramai orang tanye soaln ni : Kenape ayah awak ade raja awak xde raja? Kenape mesti kene ikut nme ayah?(itu soalan sye) Hee.! Ok, sebenarnye semua sedare mare sepupu sepapat belah ayah saye ade nme raja tu. Tp ntah macam mne tibe kat sye xde pulak. Anak angkat kot? Tidak!!! Haha! Gurau lg. Maen-maen ye Marliza! Ade nenek sedare sye tu, asal jmpe je suruh sye tukar nme. Ltak nme raja kat depan. Haiya! Ape masalah dengan nme sye yang sekarang ni.

     Bile ade orang tnye macam tu, sye cakap : nanti kalau nak pegi luar dari M'sia xpyah byar cukai. Haha! Semua buat muke blur. Amek kaw. Sebenar nye mak dengan ayah sye xletak raja sebab name AMIRAH tu sendiri dah bawak maksud 'puteri' dan pemimpin. So, bile ltak raja x ke berat jd nye nanti? Betol x? So, Dyorang letak la nme AMIRAH MARLIZA untuk stu2 nye anak perempuan dyorang yang comel ni. Haha! Perasan! Maksud nme sye, Puteri Marliza. Best kan? Hee! Marliza tu sekadar nak menyedapkan je sebenarnye.

     Kat rumah, sedare mare ade pnggil sye mira atau adik. sebab sye bongsu. Hee! Comel kan! Kat sekolah ade yang pnggil Amirah, Amirah Marliza, Mira, dan Marliza. Yang terbaru ade yang panggil Mar!! Haha! Macam kelakar. Tp ape pon dyorang cakap pasal nme sye, SYE TETAP BANGGA DENGAN NAME SYE NI! Hee! Sye Nak tag 3 orang yang best ni : Putrifayad, Bad, Fiffyqaqah.

That's all! Tata!

3 si cantik/kacak komen:

putrifayad said...

bru perasan kamu tag kte..
ok2 akan join contest ini..
thanx ya..gud luck

holaulala said...

welcome!

zie said...

hai tuan puteri. terima kasih ats kesudian menjoinkan diri dlm contest zie! gud luck ek!

Template by:

Free Blog Templates