Thursday, 24 March 2011

Get ready!

Assalamualaikum...

     Ehem-ehem.! Lame lak rasenye tak membebel. Hahaha! Ok, untuk entry yang ni, sye xnk cakap banyak.(nak sebenarnye). Sye xdapat nak membebel panjang lebar sebab kene kemas barang.. isk2x! Sye dgan anak-anak gayong uitm jb kene pegi Segamat sebab ade malam perdana gayong kat sane. So, terpakse la tinggal kan bende alah ni beberape ary. Hee!

     Act, banyak lagi bende sye nak citer. Pasal trip semalam, pasal orang tu, pasal orang ni, pasal kek pisang... Haa! Banyak tak banyak la kan sye nak gosip. Tp bkan sekarang. Sekarang tak sempat. T kene tinggal lak. Adei! Kesian batu blok sye ni. Dah di anaktirikan selame beberape hari. Huhu! Maap ye. Jgn ganggu sye dalam mimpi! Haha!

     Alamak! Dalam xnak membebel td, rupenye dah terbebel jgak la. Hee! Tak sengaje tak pe. Dimaapkan. Betol x? "Ok ok ok! Cukup la tu awak! Taw x sye nak cepat". (kate sye kpade jari). Ok awak semua, tu je nak bg taw. Tunggu taw! Xsabar nak story mory ni. Hee! Jangan rindu sye! Haha!Ok, kali ni betol-betol 'ok'! STOP! Tata!


No comments:

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011