Tuesday, 29 March 2011

New header!!

Assalamualaikum...

     Kepada semua pembace-pembace yang budiman sekalian. Acececeh! Ayt cannot go! Haha! Pagi ni sye nak buat anouncement. Ehem-ehem! Perhatian kepada follower-follower holaulala.blogspot.com, pada hari ini beliau telah menukar header sebnyak 2x! What?? 2x? Over nye budak tu..! (msty korang cakap mcm ni kan..) Orang laen header leh tahan bkan maen lame, tp sye tak smpai bape ary dah tukar. Hee! Ah, peduli ape. Korang kan taw yang sye ni bute IT. Erk! sbnarnye rabun je taw. So, paham-paham la kan. Huhu! Sedangkan sye sndiri tgk pon macam mnyampah, ni kan pulak awak-awak semua kan...

     Atas sebab-sebab yang dinyatakan di ats, sye telah membuat header baru lagi. Haish! Bnyak betol. Korang nk ygk tak? Tp jnji jgn kutuk... Kalau kritikan membina tumbesaran yang sihat tak pe. Erk! Ape yang sye merapu ni. Ha? Mne header nye? Sabar la... Sye nk tunjuk la ni...  Janji jgn gelak!











      Haa... ni la header2 yang sye pnah gne. Ade 10 semua sekali! Bnyak kan? Hee! Terase diriku over. Haha! Ape? tak over sgt? Hee! Sye taw, kawan-kawan sye memg baek-baek. Sentiase sokong sye. Hee! (ayt penyedap aty). Tp, walaupon dah 10 header sye gne, sye still mcm tak puas aty. So, sye buat lg yang baru. Yang ni nmpak sedap je... Nk tgk? Hee! Kalau taknak pon sye tunjuk jgak...

Haa! Sedap kan? Ais krim lg tu. Next!

 Yang ni baru gak la. Td buat. Hahaah! Next!

Ok2! Yang ni the latest. Ok tak? Huhu!

     Siyesly, sye memg tak pandai nk buat header yg cun melecun macam header awak-awak semua. Hehe! Oleh itu, ni lah jadinye! Hahaa! Hodoh betol header yang mule2 tu. Nak muntah lak sye tgk. Ha! Awak jgn berani muntah dpan sye ye! Hehehe! Kepade awak-awak semua, tolong la ajar sye buat header yang cantek, menarik lagi tertarik. Huhu! Tak kesian ke tgk header buruk sye ni? Cewah! (ayt simpati)

     Oklah. macam bnyak la pulak sye membebel. Haha! Bkan macam, tp memang bnyak ok! Sedar la sikit ye Marliza. Hentikan bebelan NOW! Hee! Tata!



2 si cantik/kacak komen:

kambeng.karbonat said...

cantik dah la 2.kiut miut je.kalo awk tgk header sy lg la failed.haha

holaulala said...

haaha tang mne yang ciut miutnye ? adei. awak pnye ok what.. simple je. haa...

Template by:

Free Blog Templates