Wednesday, 23 March 2011

Our Memory Photo Contest

:: jom join? Klik banner ::

Assalamualaikum...

      Petang-petang ni macam bosan, so sye buat lah entry ni : Our Memory Photo Contest. Tgk contest ni macam best je kan. Ape salah nye kalau join. Betol x? Hee. Contest ni Miss Ain yang buat. Hee! Best kan dy.. Ha, pe lagi? Jom la join ramai-ramai! Senang je. Follow, buat entry, ltak banner kat entry dgn side bar (link sekali), ltak pic kenangan korang yang korang pun ade skali, tulis knape plih pic tu, last tag 4 orang kawan. Done!

:: ni la memory photo sye! ::

     Pic ni mase kitorang pegi orienteering kat Pekan Pahang. Kenangan sepanjang orienteering tu memang best tak hingat! Cayalah!

: Saye pilih gambar ni sebab mereka semua SANGAT BEST! :

Saye nak tag 4 orang ni : MisZ ElyN, ciKb3yLa, qeyraterhevad, NORLIDA RAMLI.

That's all! Tata!

2 comments:

Izyan Masri said...

rajinnya dia join contest.goodluck okay :D

holaulala said...

thnx!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011