Thursday, 17 March 2011

Zaaaattt...ZAT!

Assalamualaikum...

     Tgah-tgah malam ni, sye nk kongsi cket citer pasal salah satu xtvt yang saye buat setiap ary khamis n jumaat kat kampus. Korang nk taw x? Ah! Xnk taw pon sye nk cter jgak. Peduli pe. haha! (ayat selfish). Xtvt yang saye dok sbut-sbut dari td tu sbnar nye xtvt ni la ---> SILAT. Ha..skarang dah taw kn. Sye masuk silat Gayong. Bkan gayung korang buat mandi tu taw. Jgn salah faham. Sye start join PSSGM ni mse sem lpas. Bkan ape pon, sje nk try..Biase la kan, waktu mude remaje ni la kiter nk try itu ini. Dah tua t payah pulak. Betol x?

     Nk d jadikan citer, mse cuti sem lpas, kami-kami (anak-anak gayong uitmjb) buat la percutian ke Pantai Balok,Kuantan Pahang. Bkan sje2 cuti taw. Tp kami-kami ni ade ujian kenaikan bengkong kat sne. Seminggu kitorang kat sne. Sepanjang seminggu tu, fuh! Pnat lagi sekse xhingat beb! Nasib baek la seronok. Yela, nme pon tepi pantai kan..Tenang je. Sape xske.

     Ok lah. sye mlas nk bnyak celoteh, korang tengok la gambar bawah ni. Xbnyak, tp sye rse ckop kot. Lg pon, sye kan pemalu org nye. Haha! Jgn ckap korang xcye ok.

 Ni pic sepanjang latihan kat sane. Mantop!

     Finally..berjaye jgak dapat bengkong awan putih. Caya lah!

     Alhamdulillah, semua berjalan dgan lancar. Masing-masing pulang dgn sihat dan selamat walaupon makan xbape best. I mean, bkan xbest, tp sebab hari-hari dapat pekene sadin je, ha..hang pikiaq la sendiri. Muak xmuak la kan. Hee.. Tp berjaye jgak kami-kami ni tempuh. Hebat x kami? (perasan jap). Btw, congrates and a lot of thanx to all anak-anak gayong yang pegi balok ary tu. Enjoy sgt! Seriously!

     Dalam sje-sje nk try, akhirnye sye dah terminat dgan Silat Gayong ni. So, korang ble lg? Ok, jmpe lg d next entry. Tata! Zat!



2 comments:

farhana jainal said...

hep hep...gmba curik nie kt fb cikgu din

holaulala said...

Haha! Xcurik. Tp sye di tag. Lalala

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011