Wednesday, 20 April 2011

Amboiii....! Stop update sebab dating?

Assalamualaikum...

     Hai kawan-kawan... Maaf la ye sebab dah lama tak update. Agak busy la lately. Hurm... Biase la kan kalau dah last-last sem ni memang busy memanjang... Dating tak sudah-sudah. Ahad ni sye ade dating. Dalam minggu ni memang sangat busy berdating je. Kepada yang gegar blog sye, terima kasih banyak-banyak. Dah puas dating nanti sye pegi gegar blog awak-awak pulak. 

     Ok lah. Sye malas nak cakap banyak. Nervous pulak rasenye nak jmpe kekasih aty nanti. Wish me luck la ye. So, sye ade sikit note untuk awak semua. Tolong jangan halang sye berdating ok. Tata!



















































6 comments:

syairahmohdanuar said...

gudluck exam, dear :)

p/s : folo awk dh tau :) *admin contest org lidi*

Anonymous said...

I was extremely pleased to bring to light this web-site.I wanted to thanks instead of your time for the benefit of this wonderful present!! I obviously enjoying every dollop minute of it and I sire you bookmarked to check out altered stuff you blog post.
check this one: [url=http://www.elprim-wika.com.pl]Meble kuchenne[/url]

nurulfzz said...

hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com

kambeng.karbonat said...

ala.kk pon exam jgk. :D sempat jer online. :D ehh.semua dah baru la. :P

syairahmohdanuar said...

p/s : esok pengumuman pemenang contest org lidi.gudluck! >.<

holaulala said...

ala.. kk lain la..pandai..huhu..

ok syairah..thanx!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011