Friday, 8 April 2011

Blog kucar-kacir

Assalamualaikum...

     Firstly nak say sorry sebab blog ni kucar-kacir sekarang ni. Sye dalam usaha meng-upgrade blog ni. So, syok-syok bereksperimen, tengok-tengok blog ni dah jahanam. Hee! Harap korang tak kisah dengan blog yang kucar-kacir ni.

     Its ok kalau korang tak nak follow. Sye taw blog sye ni buruk lagi hodoh now. Jangan kan nak follow, nak jenguk pon tak selera. Huhu! (tolong lah consider cket dgn sye) ;(

     Sye akan pastikan blog ni pulih semula dalam beberapa hari ni. Betul! (muke penuh yakin) So, sekarang ni sye nak stop dulu sebab kerja-kerja pembinaan sedang di jalankan. Harap maklum.



11 comments:

kambeng.karbonat said...

kucar kacir la best.itu satu konsep 2.:D

..:noor badriah:.. said...

ok aje blog kamu skrg =)

Nurul Eiman Hikmah said...

nk follow jgk...hehehe....

visit and follow my blog at : http://nuruleimanhikmah.blogspot.com

Sasa Al-Sharif said...

ok aja. buat slow2 :)

holaulala said...

KK.: hee! ok. ni la konsep baru sye. konsep 'KK' ahakz!

Bad : thnx. tp terabur kan.. header xboleh upload. huhu

Nurul : hehe! thnx ye. i'll visit u.

Sasa. orite! thnx.

ceK-Sitie said...

alahai, mane ada kucar-kacir la, maseh cun jugakk, tehee:))

holaulala said...

hee! thnx awak. Tp blog awak lg cun meyh..

ceK-Sitie said...

haha, mane ade, da all black colour, :D

holaulala said...

Yela tu. Malu-malu pulak. Heee! Bak kate Rain. Hitam itu menawan. Haha

h A n Y S said...

ok je tgk? kemas..lg2 bila ada jalur2 PURPLE ni, lg lah cantik! hehe

holaulala said...

hee! thnx. huhu ary tu kucar kacir sgt2.

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011