Wednesday, 6 April 2011

Contest Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum...

     Pagi-pagi ni terase macam nak buat sesuatu la. Nak taw tak ape?

:: tadaa!! Join contest la, ape lg. Nk join? Klik banner ni ::

     Contest ni tersangat la simple mimple. Ha? Simple? Ape yang simple nye? Haha! Dah taw, mesti korang tnye macam ni kan? Ha, kalau nak taw ape yang simple nye, jom la klik banner atas ni ramai-ramai. Ape? Nak taw siape tuan yang buat contest ni? Bkan tuan la. Tp 'Cik'. Comel taw nme dy. Cik Ladybird. Eh! Silap. Maksud sye Cik Kumbang. Hee! Jangan marah ye Cik Kumbang...Gurau-gurau di pagi hari. Hee!^_^

     Psst! Korang nak taw tak ape yang korang kene buat kalau nak join? Nak? Ok la. Sye bgtaw eh. Mule-mule, korang mesti follow blog Cik Kumbang. Atas arahan sye taw. Hahah! Gurau lg! Xde la, kalau nak follow, follow la. Ikot tahap keikhlasan korang. Tp, korang takkan menyesal follow sebab blog dy COMEL. Ade banyak kumbang merah bintik hitam. Haa... Nk tgk? Pegi la terjah sekarang.

     Lepas dah follow, buat la entry yang bertajuk : Contest Belog Cik Kumbang. Letak la banner yang cute miut kat atas nuh. Eh! Jangan lupe link kan kat entry contest tu taw. Dah siap? Kalau dah siap, pegi kat entry contest, tnggalkan link korang kat ruangan komen. Kalau korang nak tnggal sekali pon xpe. Hee! Ha? Tarikh tutp biler? Dah tak lame taw. Sampai 20/04/2011 ni je taw. So, ape lg? Meh la join!

     Akhir kata, majulah Cik Kumbang untuk blog! Hee! Banyak pulak sye punye merepek pagi-pagi neh. Sye tag 2 orang yang best ni : Riri Momoko, Fara Nadira. Sebelum stop, nk cakap : Maap ye Cik Kumbang. Kalau malas baca sila abaikan ayat-ayat sye yang merepek tu. Cari isi penting je ok? Hee! Ok Marliza, CUT! Tata!

2 si cantik/kacak komen:

cik kumbang said...

ehhe...
TQ join contest cik kumbang...
gud luck ^__^

holaulala said...

welcome!

Template by:

Free Blog Templates