Wednesday, 6 April 2011

Contest I Love Myself

:: join? Klik banner ::

Assalamualaikum...

     Hai! Dah lame tak join contest. Jom join contest ni nk tak? Kalau korang join, mean korang ssaaaayang diri korang. Hehe! Contest ni Cik Safiyyah yang buat. Kalau nak join, sila-sila la follow beliau ye...

Hadiahnye nak taw tak?

:::::::>>> 1st prize : Teddy bear & Seluar jeans Forever 21
:::::::>>> 2nd prize : Sweater Onitsuka Tiger

     Ops! Sebelum sye terlupa, sye nak bgtaw, korang kena buat tajuk entry macam yang sye buat ni taw. Lepas tu ltak banner kat ats ni dalam entry dan sidebar korang. Then bgtaw la ape yang menunggu diorang kalau menang kontes ni (hadiah la). Link kan sekali dgn blog beliau ye.

     Dah siap? Kalau dah siap, korang ltak link korang kat SINI. Make sure korang tag 3 rakan blog korang keyh?

Asyik membebel je sampai lupe nak letak gambar sye. Hahaha! Korang nak tgk ke? Jap eh...ehem-ehem!

:: CAk!! Nampak tak, betape I Luv Myself!! ::

     Ok. Sye dah siap dah. Jom la join. Sye tag 3 orang yang cantik molek ni : Ain, Shaherah, Raudhah. That's all! Tata!



3 comments:

Shaherah said...

thanks tag shera ye ^_^

ain syafain said...

thankz tag.. dah join :)

holaulala said...

orite! almost welcome..hee!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011