Friday, 1 April 2011

CONTEST : Mata Melihat, Tangan Membuat.


:: korang! cpat klik banner! ::

Assalamualaikum...

     Uit! Macam lame je xupdate. Haa! Nk taw x knape sye suruh klik banner kat atas ni? Ala, korang try la klik dulu, baru taw. Korang takkan menyesal, trust me ok! Ceh! Ayt bkn maen molek lg.

    Ok la. Mlas je nk buat awak semua tertanye-tnye. Sbnar nye ni entry pasal contest sowang designer ni buat. Ala, yg header dy comel-comel, smart-smart tu. Ala korang ni, tu pun tak taw... MyungDAE la..aduyai... Psst! Header dy cun-cun taw. I mean, header yg dy buat. Hee!

     Kalau korang nk join, mcm biase la, mcm slalu korang msuk contest tu... Follow, link kt blog dy, tag kawan-kawan, lpas tu, ha...part ni msty korang suke...: Cari bende tersembunyi, lpas tu jwab soklan cket. Best kan?

: tgk gambar ni, cari : Paku, kepala tali pinggang, lady bird, pensel, huruf n, daun, kapak. Bulatkan gne paint :

     Korang kan hebat. Sebelah mte pon boleh jmpe. Lpas tu, jawab soalan ni :

1. Kasut yang tertua dijumpai di negara mana.?
2. Kotak apa yang tidak boleh diangkat?
3. Mangkuk apakah yang kalau diisi air tidak akan penuh?
4. Binatang apakah yang tidak terjejas dengan radiasi daripada nuklear?
5. Apakah nama basikal yang pertama didunia?

     Tapi, jgn lak korang g post sekali jawapan korang kat entry ni. Tak pasal-pasal kene tiru. Hee! Korang g hntar kat inbox MyungDAE : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000737627413

Eh! Lpe lak. Jap2! Kalau korang rajin, lukis la gmbar kat bawah ni. Mne la taw ade bakat-bakat terpendam kan...Tak kisah nk lukis gne pe pon...

Ok2! Nak taw hadiah nye tak? Kalau nak taw, pegi la tkan banner kat atas. T korang taw la. Hee! Sebelom sye tamatkan entry ni, sye nak tunjuk something. Hee!

:: Tadaa!!! Ni gambar yang sye lukis. Hee! (siap gne buku garis2 lg) tu je yg ade dpan mte td ::

     Maap ye bro! Pic xmantop la. Tak pndai lukis pon. Sje je nk try2. ''tak cantek! Spek senget. Haish! Ape yang kau buat ni Marliza!'' (tolong la jgn cakap mcm ni) Hehe! Sye ni bute IT. So gne pensel je la yang pandai sket. Tgk tu, kertas pon takde. Gne buku garis-garis je. Huhu!

Ok lah! Banyak cakap pulok! Hehe! Sye nak tag mereka-mereka ni : Izyan, Pae. That's all! Tata!

1 comment:

Anonymous said...

I was damned thrilled to bring to light this web-site.I wanted to thanks on your time instead of this wonderful interpret!! I obviously enjoying every little minute of it and I sire you bookmarked to check to unique effects you blog post.
check this one: [url=http://www.elprim-wika.com.pl]Meble kuchenne[/url]

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011