Thursday, 14 April 2011

Contest Orang Lidi Berkata-kata

:: Klik banner & join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Kalau korang perasan, sye tiap-tiap hari update blog ni. Tapi setiap kali update mesti join kontest kan. Hee! Biarlah. Sye ske. Hehe! Adoi! Ketenteraman sye menge-post entry ni di ganggu oleh seseorang yang bernama dot dot dot. So, sye taknak cerita panjang-panjang. Terus kepada gambar orang lidi di bawah. Hee!

IIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIII
IIIIIIIIII
IIIIIIIII
IIIIIIII
IIIIIII
IIIIII
IIIII
IIII
III
II
I
Tadaa!!!

:: Biase-biase je ::

     Ok lah. KAlau nak taw lebih lanjut pasal contest ni, silalah klik kat SINI. Camne sye punye orang lidi? Kacak dan cantik tak? Hahaha! Perasan betol lah! Thanx kepada akak bertiga yang telah menganjurkan contest yang comel ni. Hehe! Follow diorang taw. Bak katea orang, orang berbudi kita berbahasa...(macam tak de kena-mengena je..) -__-"

     Done! Ni antara entry sye yang pendek. Hehe! Sye tag 3 orang yang kreatif ni : myzziema, kucarkacir, Elin Adnan.

That's all! Tata!

4 comments:

kucarkacir said...

whoaaa..
gua terpilih..
kena belajar melukis balik nie..

holaulala said...

yup. mesti belajar.haha

m y z . z i e m a said...

thank you tag!
alalaaa~ comelnya orang lidi dia. muslimah! haha

holaulala said...

haha orang lidi poyo-poyo je tu. huhu ur welcome.

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011