Thursday, 7 April 2011

Contest Sweet Face & Style Gituuuu!

:: Klik banner jom! ::

Assalamualaikum...

     Hai awak! Kali ni contest ape pulak? Wahai Marliza, bolehkah anda stop bercontest? Eleh! Suke aty sye la. Hahaha! Tolong jangan cakap sye giler ok. Tu sebahagian daripada imaginasi sye. Hee! Sebenarnye dah lme nak join contest ni. Dah lame juga follow blog akak manis ni. Tp, mase tak mengizinkan. Biase la kan, mase kan kuat cemburu. Hee!

     Contest ni di anjurkan oleh Miss Shaa yang comel tu. Dy cakap contest ni terbuka untuk semua lapisan masyarakat. Sye pulak cakap, kalau nak join, klik la banner kat atas ni. Lepas tu, dy cakap lg, kalau dah join, follow la dy. Bkan ape, nanti korang tak payah susah-susah nak mencari blog dy lg utk dapatkan update. Betul kan...Kalau korang follow pon tak rugi. Nak taw kenape? Sebab dy COMEL. Betol. Tak tipu!

     Then, ltak la banner kat ats ni. Kecik pon takpe. Janji nampak. Lepas tu, letak la gambar korang yang style lg cantik dan bergaye serta comel plus sweet tu. Sorang je taw. Tak mau dua, tak mau 3. 1 gambar je cukup la kan. Cover cket. Hee! After that, korang bagitaw la, knape korang rase korang berstyle giler dalam gambar tu. Kalau nak buat semua bende kat atas ni, konfem-konfem la korang kene buat 1 entry khas kan? So, buat la. Hee!

     Dah siap? Tak reti-reti nak tag kawan korang? Ala kiter kongsi ke-style-an kiter ramai-ramai. Tag la 3 orang k. Bagitaw diorang. Bagi diorang teruje sikit nak join. Hee! Tarikh tutup dah tak lame! Lagi seminggu je. Jom2 cepat. Hadiah? Ehem-ehem! SURPRISE! Haha! Sye pon tak taw. Kene tanye Miss Shaa yang comel tu ok.

Asyik membebel je macam murai tercabut ekor sampai lupe nak ltak pic sendiri. Hee! Maap! Sila jangan kutuk ye.

:: Wah! Sape ni?? ::

     Ok. Ni la pic sye. Sye pilih gambar ni sebab, cuba tgk betul-betul, nak kata style tu takde la kan. Tp sweet tu macam dah nampak bayang-bayang kesweetannye tu and simple je. Takde lah over tak hingat dunia sangat. Hee! Kesimpulannye, sye bangge dgan diri sye dalam pic ni. Sweet bak gula pasir je kan? (sila abaikan)

     Ok la. Ni last perenggan. Siyez ni. Hee! So, sye nak tag 3 orang serikandi harapan bangsa ni : Rabiyatul Aida, Eliana, Khairiyah. That's all! Tata!

6 si cantik/kacak komen:

shaa bonitaa said...

hi beb!tenks bnyak2 join dis contest..chumel gmba kamu..hee =]

holaulala said...

hehe! thanx awak!

kambeng.karbonat said...

wahhhh.kiut nya.ni mesti menang ni.kalo xmenang xtaw nk ckp apa la. :D

holaulala said...

haha! tang mne kiutnye tu,? btw, thnx yew. hee!

Cik Su Life Cycle said...

cik su pun suka contest.. hehe.. dah masuk dah contest nie.. hehe.. gud luck ye

holaulala said...

orite. thnx. cik su kan comel plus cntek lagi menawan. mesty menang, hee!

Template by:

Free Blog Templates