Tuesday, 12 April 2011

SEGMEN: DIY!

:: Klik banner untuk turut serta ::

Assalamualaikum...

     Hai! Hee! Sye sje je nak join segmen ni. Konon-konon nak lepas tension la kan. Haha! Alasan je tu. Sye tengok macam best je. Sebab tu dapat Hidayah nak join. Hehe! Segmen ni dikelolakan oleh Mr. Naziem. Ada la 3 soalan kiter kena jawab. Soalan tadika je pon... Sebab tu sye nak join. Hee!

Soalan-soalannye adalah seperti berikut -------->>> (bunyi dram sikit)

1. 10 fakta tentang diri saya :)
  • Sye satu-satunye AMIRAH MARLIZA yang baik hati. Haha! (tolong jangan nafikan ok!)
  • Sye TAK SUKA makan jajan (makanan ringan) perase kuat sangat!
  • Sye TAK PERNAH makan sotong. (geli lah-_-")
  • Sye SUKA ketawa dan bercerita serta mendengar cerita. (ade bakat jd penglipur lara):-)
  • Sye susah tido malam. Kena berangan dulu 2 3 jam. haha!
  • Sye SANGAT SUKA dengan meow! (rapat dengan kucing name dia kek pisang)
  • Sye SANGAT SUKA berangan (bila la nak kawin) Haha!
  • Sye tak de parents. (jangan tanya ape-ape) Hee! Tak ramai yang taw.
  • Sye SUKA lawan cakap orang yang sindir sye. Haha!(ketawa jahat) baik di balas baik, jahat dibalas jahat. Hoho!
  • Sye seorang PEREMPUAN melayu terakhir. Ayu gitu! (nak muntah pegi toilet!) Hee!
2. 10 perkara/perkataan yang selalu saya sebut :D
  • Sebab?
  • Ape dia merepek ni?
  • Tolong la Malaysia!
  • Assalamualaikum...
  • Ah, sudah lah!
  • Ape seyh...
  • Geli ah!
  • Awak nak cakap ape sebenarnye ni?
  • Gedik!
  • Peduli ape..
3. 10 perkara “pertama kali” dilakukan dalam hidup saya :))
  • Pertama kali mimpi vampire tak gigit kat leher tp gigit tangan and kaki orang. Haha! (imaginasi terlebih)
  • Pertama kali jumpa awak kat blog. Haha! Lepas ni berkali-kali.
  • Pertama kali pergi KLCC. (ceh! biase je rupenye) Huhu!
  • Pertama kali makan daging rusa. (kali terakhir jgak)
  • Pertama kali main gelongsor air kat taman tema. (jakun giler!)
  • Pertama kali tido statik tak bergerak sampai pagi.
  • Pertama kali jatuh basikal mase pertama kali belajar bawak basikal. (padahal basikal ade roda kecik kat tepi) Agak malu ye di situ...-__-"
  • Pertama kali di interview tapi tak lepas. Haha! Padan mke sye.
  • Pertama kali admire kat someone mase darjah 1 and sampai sekarang. (setia beb!)
  • Pertama kali jawab 3 soalan yang memerlukan 30 jawapan. Amazing! Haha!
     Ok. Maap la ye kalau jawapan sye agak tidak memuaskan dan tak mengenjoykan. Hee! Puas jgak la sye bertelagah sebab nak taw fakta tu ape. Fakta, maklumat dengan kenyataan tu same ke tak. Lebih 18minit (macam kira masa je) jgak la sye bersoal jawab dengan akak dorm pasal fakta ni. Last-last dengan dia sekali konfius. Haha!

Done! Tata!

2 comments:

Nazim Nasri said...

wahwah. gigih jawab ni hehe :)

*anak yatim ke? huhuhu*

terima kasih ye sebab join

holaulala said...

kan? terserlah kegigihannye tu. haha poyo la. yup.

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011