Wednesday, 27 April 2011

SEGMEN: MySpace!

:: macam biasa la. Klik kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Wah! Lame giler dah tak update nih. Hee! So, Seperti yang dijanjikan, sye nak join segmen ni. Hahaha! (tetibe je gelak).. Fuh~~ Penat woo kemas barang nak pos balik umah. Kalah orang pindah umah. Hee! Name pon pompuan kan... Hee!

     Ok lah, dah start dah nak bebel ni. Haha! Ok2 dah stop. Hee! Wahai Datuk Siti eh silap! Maap Datuk Nazim. Hehe! Silalah mengenjoykan diri anda ye. :)

Tahun bila korang main MySpace and berapa kerap korang online?

Tahun biler ek? Macam luper la... Hee! Haa! Yang pasti bkan tahun gajah. Haha! Maen-maen ye! Mase lpas form 5 la. Xde keje mase tu. Tp lambat sikit la. ~biase la, budak baek + rabun IT~ hee! Tp dah deactive...huhu...

Anggaran bilangan kawan dalam MySpace?

Anggaran kawan ade la dalam 800 something je. Tak banyak pon... Orang tak femes kan... Hee!

Siapa 1st top friends korang and apa hubungan korang dengan dia?

Kalau tak silap Habibah Lagiman. My bestie kat sekolah dulu. Hee! Tp biasenye berubah-ubah. Bkan tak tetap pendirian... Tapi fleksible... Haha! Perasan~~

Lagu apa yang korang letak kat MySpace dulu-dulu?

Lagu? Alangkah blog sye pon takde lagu, inikan pulak myspace. Hee! Memang tak la kan... Xbape suke la. Semak je. Tp ade button meow comel! Hehe! ~mesti Nazim tngah geli geleman ni~ Hohoho!

Kenapa korang tak main MySpace lagi dah?

Lagi mau tanye. Of coz sebab dah bosan. Macam kanak-kanak sangat kan...Hee! Lagipon dah baru kan. Amat sukar untuk difahami oleh budak baik yang rabun IT ni. Hee! Terpengaruh dengan buku muka lagi. Haha! Ni semua facebook punye pasal! lalala~~~

Ok done! Fuh! Letih jgak bercerita ni. Hee! Ok lah Datuk Nazim. Sampai sini je la kot. Si Habibi Jolie ni ha nak suruh cari uban pulak. Eh! Bukan cari uban la. Dandan rambut. Cewah! Dandan tu tak leh blar... Hahaa!

That's all! Tata!



2 si cantik/kacak komen:

Nazim Nasri said...

heheheeee. thx sbb join :D

holaulala said...

wlcome!

Template by:

Free Blog Templates