Saturday, 9 April 2011

SEGMEN TEGURAN SESAMA BLOGGER

:: Klik banner kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Hai...sye nak join ni boleh tak? Why not! Sila-sila... Ni bukan contest atau cabutan bertuah atau giveaway atau pertandingan makan memakan ye kawan-kawan... Ni sebenarnye asignment. No! Segmen sebetulnye. Ni adalah segmen teguran sesama blogger. Yang bertanggungjawab ajak sye join segmen ni adalah > Nanaosaki.

     Dia tak pakse pon, tp sye yang nak join. Saje je nak taw tahap 'keanak-anakan' serta tahap ke-kuno-an blog sye yang tersangat naif ni. So, sye join la segmen ni. Korang nak? Jom la klik banner atas tu. Nak join tak susah pon. Korang just kena buat entry > SEGMEN TEGURAN SESAMA BLOGGER. Lepas tu masukkan banner kat atas tu, linkkan kat entry segmen Nanaosaki tu. Entry tu pasal kejelesan or ketidakpuashatian korang terhadap blog Nanaosaki tu.

     Panjang la pulak entry ni. Haish! Ok lah. Kalau korang nak tau lagi terperinci pasal segmen ni, korang klik-klik la banner kat atas.

Komen sye terhadap blog Nanaosaki :
  1. Blog awak semestinye jauh lagi baik berbanding blog sye. Tengok follower pon taw. Hee!
  2. Header tu ok. Sye ske. Simple but nice. Bkan semua orang suke tgk mke kte terpampang kat header. Betol tak? Header sye lagi la ke laut. Haha!
  3. Entry ok. Menarik. Ade pasal meow! I like. Hee.
  4. Yang senarai entry kat sidebar tu macam tak perlu je. Sebab awak dah ade link within. Sye rase la, sebab bg sye, bnde yang gerak kat tepi tu(tak taw name bnde tu) dgan blog archieve and link within tu macam lebih kurang je. So, letak salah satu je pun macam dah cukup.
  5. Popular post tu pon macam agak serabut di situ. Maybe kalau awak tak letak detail ok kot. Just ltak tajuk je.
  6. Then, yang mood now, reference, 'anda pelawat ke...' tu pon macam tak berape perlu. Tak berat ke nak loading kalau ltak widget bnyak-banyak?
  7. Erk..Yang twitter dan facebook kat sidebar tu xpayah letak kot sebab awak dah letak complete kat after entry awak.
  8. Ade button 'go to TOP'. Sye suke. Ade banyak iklan. Mesti banyak duit. Hee!
  9. Susun sikit item kat sidebar maybe lagi ok. Lepas tu ltak divider between sidebar dgan entry 2. Mesti lagi kemas.
  10. Entry menarik yang perlu anda baca. Better kalau buat list je. Hee!
     Ok tu je. "tu je kau kate??" Hee! Maap kalau banyak komplen. Actually, blog sye pon takde la power mne pon. Powered by Blogger je. Hee! Gurau je. Sye nak kritik pon tak bape pandai dan tak bape tau. Kalau awak tengok blog sye pon mesti banyak komen dan kritikan serta teguran kan? Silap-silap 5x ganda daripada sye komen blog awak. Hee.

     Overall, blog Nanaosaki nice. Ape orang sekarang cakap tu? Simple but nice? Ye la tu kot. Berbanding blog sye yang serba kekurangan. Follower kurang, iklan pon xde, duit jauh sekali. Hee! Kucar-kacir dah satu hal, entry pun ntah pape. Eh, ter-kritik sendiri pulak. Heehe!

     Ok la Cik Nanaosaki. Sye harap sangat awak dapat citer pasal 'keunikan' batu blog sye pulak. Ceciter-ceciter! Hehe! Cakap la ape-ape pon. Sye terima dengan aty yang tabah. Cewah! Maap kalau ade terase aty dengan kritikan sye yang ntah ape-ape tu.

Nota kaki : Psst! Sye nak bagitaw something ni. Sye PEREMPUAN taw. Perempuan melayu terakhir. Ehem-ehem! Sudah-sudah ler tu perasan. Hee! Tata!

3 si cantik/kacak komen:

NuSaNa NoSa 91 said...

hai hulaula~ keen suka teguran camni, teguran scr baik.. bukn yg cam sesetengah blogger buat, duk mengutuk2.. uhuk2~ =.=

holaulala said...

hehe! xde bnde nak d kutukkan. lg pon, klau kte ktuk nant kte kne blik. btol x? hehe..

Toro Trust said...

bagus, kamu orang malaysoa ya ?

http://toro-trust.blogspot.com/

Template by:

Free Blog Templates