Sunday, 10 April 2011

Y.M. Amira Marliza???

Assalamualaikum...

     Hai kawan-kawan. Tengok tajuk entry ni. Mesti tertanya-tanya. Sye ni dah kenapa kan. Buang tebiat ke. Suka-suka aty je ltak Y.M. kat pangkal name tu. Konon-konon Yang Mulia sangat la. Ok ok. Relaks la. Tolong jangan buat serangan melulu tanpa usul periksa. Ni senua bukan salah sye dan bkan jgak kehendak sye! Haha! Poyo la Marliza.

     Sebenarnye citernye macam ni. Td, mse sye tengah syok-syok cari info pasal mcD, nak buat asignment la kononnye. Tetibe, datang la perangai aneh-aneh. Sje nak tengok ape yang keluar kalau sye search AMIRAH MARLIZA RAJA KAMARUDIN. Haa...! Awak nak taw ape yang keluar? Klik SINI.

     Sekarang korang dah taw kan. Haa... Bkan sye sje-sje letak taw name tu. Sye pon baru taw ary ni. Tu pon kebetulan je. Hee! Abis semua sye godeh. Amek kaw. Baru sye taw name-name sedare mare, atok nenek, moyang segala. Sye pon baru taw yang sye ade lagi sorang pakcik?? Raja Mohd Khalid. Siapa tu? Kenapa sye tak pernah taw? Haha! Teruk betul.

     Tapi kan, macam ade tanda soal dalam kepala otak sye. Siapa sye? Kenapa semua family sye ade raja tp sye takde? Kenape? Kenape? Kenape? Haish! Soalan exam pon lagi senang nak jawab. Siape sye? Haha!


That's all. Tata!

7 si cantik/kacak komen:

ella said...

sng cite ko mmg keturunan raja...

Faqarudin said...

anak keturunan raja ni

holaulala said...

ella: haha pndai2 je la..

Faqa: ak pon konpius nih.

Faqarudin said...

klu konfius, boleh wat jejak kasih. hehe

holaulala said...

haha jejak kasih? tnggu la ak dpt hidayah.hehe

Nurul Natasya Amir said...

Hehe.Da follow.Follow back ;)

holaulala said...

ok.thanx. hee!

Template by:

Free Blog Templates