Thursday, 19 May 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

:: KLik untuk join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Jom join segmen lagi nak? Join lagi... Ah! Pedulikan ape kata orang. Yang penting sye hepi. Hahaha! ~ayat selfish~ Ok, segmen yang sye nak join ni ialah segmen orang yang kat atas ni. Ala korang pon knal kan. Tak payah la sye describe lagi. Segmen ni pon sme macam ari tu. Segmen berkongsi pendapat. Nak taw ape soalan kali ni? Jom tengok bawah...


 " ANDAI KEKASIH KU DIKEBAS ORANG .. APA YANG AKAN AKU BUAT PADA MASA ITU JUGA ? "


     Tengok yang kaler pepel kat atas ni. Ni la soalannye. Fuh. Soalan cepuperak ni. Act, sye pon tak taw ape yang sye nak buat sebab tak penah alami. ~tak penah ke?~ No komen! Haha.. Tapi, bak kata Abang Ben : ANDAI! Andai ok. Bukan dia nak pengalaman kita pon kan. Ok lah. Nak taw jawapan sye? Jom teruskan baca :))

Klau sye la kan, kekasih sye kene kebas orang, sye bagi je flying KICK kat kekasih sye tu. Haha! Nak taw sebab pe sye bagi kat kekasih sye? Sebab, kalau bertepuk sebelah tangan tak berbunyi. Betul tak? Kalau kekasih kiter tu tak melayan dan setia orang nye, takkan adenye istilah kekasih di kebas orang. Hee~ Lagipun, yang dikebas tu KEKASIH je kot...bukan SUAMI. Kalau suami memang takde tolak ansur. Dua-dua sye humban dalam gaung. Haha! Walau bagaimanapun, ade exception. ~dah macam jawab law plak ade exception bagai.huhu~ Andai kata kekasih sye di kebas orang gara-gara orang tu guna ilmu itam or something like that, sye rase memang sye takkan dapat buat ape-ape sebab sye pon bkan ade ilmu pon nak lawan. Boleh doa je la kot. Biar kasi bukak sikit pintu aty diorang tu. Haha! Ayat macam bagus je kan. Tp sebenarnye kalau betul-betul jadi, konfem sye akan terkedu dan let gone be by gone.erk! Betol ke? Pon boleh lah. Sebab sye ni marah nye tak lame mane. Ary ni marah, esok dah boleh lupe. Hee~

     Fuh! Agak letih jugak nak bina ayat yang budiman dan memartabatkan bahasa melayu. Haha! Ikot ati, nak je caci maki segala bagai. Ok. Gurau je. Sye kan orang yang beradab sopan. Hee! That's all! Tata!

2 comments:

mas saari said...

salam singgah n follow blog kamu yg cute!

marah pun tak guna, buat sakit hati je kan? cari je yang lain...hehehe

holaulala said...

haha taw xpe..kte pon bley cari laen ape..