Thursday, 19 May 2011

Blog Aku Simple dan Kemas

:: Klik untuk join ::

Assalamualaikum...

     Hai! Segmen again?? No la. Ni bloglist... Pulak dah.. Dah tukar hobi ke... Haha! Bukan macam tu. Sye kan penyokong blogger-blogger seluruh Malaysia, ape salahnye kalau sye join. Betol tak? Ok. Next!

     Ni sye nak cakap sikit pasal blog Penulis Senja. Siapa? Haip! Tu pon tak taw. Yang buat bloglist ni la. hee~ 1st of all, sye nak ucapkan tahniah kat  Penulis Senja sebab blog beliau tersangat la kemas sampai sye terasa begitu kerdil sekali. Haha! Lepas tu tahniah lagi sebab blog Penulis Senja ni memang sangat-sangat ringan. Bukak je berdesup-desup keluar segala widget. Haa! Sye suke macam tu. Lepas 2...3. Tu saje lah nak cakap pasal blog tu. Sye ni cuma orang baru. Rase tak layak lak nak komen lelebih. ~komen ke?~

     Kenapa sye berminat? Seperti yang sye cakap kat atas tadi, sye ni memang penyokong blogger-blogger Malaysia. So, that's why sye rajin nak join. Lagi satu, sye memang terlebih excited ble nampak bnde-bnde camni. Macam nampak zirafah gitu..OK.takde kaitan! Satu lagi, satu je lagi. Sye berminat sebab Penulis Senja kan agak berpengalaman, so nak la jugak ade dalam blog list Penulis Senja. Ni lah jawapan paling jujur dari sye. Hee~~

     Fuh! Letih nak taip name Penulis Senja sebijik-sebijik. Korang kire la ade bape. Haha! Padahal Penulis Senja sendiri dah bhasekan diri dia PS. Sye lagi mau panjang-panjang.. Takpe la kan. Cikgu sye cakap, kalau nak panggil orang, kene guna nama penuh. Tamao ringkas-ringkas. Hehe~

Nota kaki : Entry sye ary ni semua ade word 'excited'. Agaknye mood excited sye dah melonjak ke langit kot. Huhu~ 

That's all! Tata!

2 comments:

waN Mohd Salim said...

terbaik la penyampaian bahase

holaulala said...

hee~ thanx:)