Sunday, 22 May 2011

BRAIN, HEART, @ BEAUTY

Assalamualaikum...

     Hai kawan-kawan! Entry kali ni pasal brain, heart, and beauty. Ha? Ape bnde tu? Tetibe je cakap pasal bnde alah tu. Hee~ Act, tadi sye ade baca majalah Yezz!. Korang taw kan majalah tu? Yang jambu-jambu sket tu...Haha!

      Mase nga dok bace majalah tu, sye terbaca la satu page pasal boyfriend vote. Kali ni, lelaki-lelaki sekalian diminta vote sama ada nak GF yang ade brain, heart, atau beauty. Kalau korang la kan, ape yang korang akan pilih?

Kalau tanye sye ape yang penting, sye akan pilih heart. Lepas tu brain, then baru la beauty. Kalau cantik je pon tak guna jugak kan. ~cakap lagak diri lelaki~ Betol tak?

     So, kepada korang semua, kalau ada sebarang pendapat sila lah komen. Kita boleh berkongsi. Yelah kan, lelaki sekarang ni pon kadang-kadang kalau pompuan cantik diorang buat main je. Sape tak setuju sila luahkan ketidakpuas hatian anda di ruangan komen ye. Nan ti sye baca diam-diam. Haha!

Rasanye tu je kot...

 Eh, sebelum tu, sila lah LIKE di SINI, then  SANA untuk berkhidmat sesama blogger:)) Jasa anda amat lah dihargai. Nanti sye hiburkan korang dengan tarian poco-poco ye^_^ Nak tak?

Nota kaki : Psst! korang prefer BRAIN, HEART, or BEAUTY?

That's all! Tata!

0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates