Saturday, 28 May 2011

Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana

:: Klik kalau nak join ::

Assalamualaikum...

     Nak join contest lagi. Contest by Cik Yana yang comel ni. :) Kalau nak join, klik banner kat atas ni. Kali ni malas nak borak panjang sebab mata dah ngantuk, tapi nafsu bercontest membuak-buak, so, sye akan taip sepantas kilat dan post entry ni laju-laju. 

Gambar sye yang sye rasa best tengok kat bawah ni-->

:: w/out editing ::

     Kenapa sye rasa menarik? Sebab gambar ni gambar candid mase sye tengak syok membelai and berborak sakan dengan meow! Yup! I love meow damn much! So, sye rase gambar ni sangat best sebab meow tu macam tengah merajuk then sye sibuk memujuk. Haha! ~macam takde kaitan~

Tak pedulilah. Yang penting sye dah lega sebab dah join! Yippi! Boleh tidur dengan lena lepas ni:))  Ops! Lupa! Sye nak tag : Rosenatasha, Myz Ziema, Amanina Nasuha.

Nota kaki : Ada lagi satu gambar dengan meow jugak. Posisi yang sama tapi pakai baju lain n meow lain. Haha! Nampaknye jodoh dengan meow sangat kuat! :PP

That's all! Tata!


4 comments:

Amanina Nasuha said...

thanz kerana mengtag kn kpd sye..hahahah

Raja Ellysya said...

x tag kte ke..ne nak majok ne.hehe
guraw jer.

gudluck babeh!

holaulala said...

@Raja Ellysyahaha! ok2 ... awak pon di jempot:)) thanx^_^

Maya Lisa said...

good luck!