Saturday, 28 May 2011

Contest Edit Gambar Eva !

:: Klik and join ::

Assalamualaikum...

     Hai!! Korang! Sye nak join contest:) Korang buat ape tu? Jom la join sekali. Best taw. Lepas tension sket... Hee~padahal belum start blaja~

     Hari ni sye nak join contest by Cik Eva. Ala contest edit-edit gambar. Macam best je. Tadi jalan-jalan jumpa plak. Kono macam pandai sangat la edit kan. Ah! Peduli ape. Buat mke tak taw je la msuk. Hee~ Sah tak taw malu! Lalala~

     Ha! Ape jeling-jeling tu? Eleh...nak join latu. Takpe, Cik Eva tak marah pon. Silakan tekan banner kat atas ni. Hee~ Sangat di alu-alukan. Korang kan hebat lagi mantap bab edit mengedit ni. Ceh! Taknak ngaku konon... Dah la... Nak tengok gambar sye edit? Nak la tu. :P Tengok bawah ni...

:: Biasa je ;) ::

Nak tengok before edit? Jap eh. Tengok bawah...

:: Tadaa! Before ::

     Ok tak? Biase je kan? Dah taw dah...Hee~ Maap ye Cik Eva. Sye terembat lebih plak. Maybe sebab nafsu nak menjahanam gambar yang membuak-buak. Tapi Cik Eva jangan risau. Gambar-gambar sekalian akan tersimpan kemas dalam folder sye sebagai sample untuk di edit. Cewah! Ayat kemain lagi!

     Gambar kat atas ni sye edit gne photoshop dengan photoscape. Harap Cik Eva relakan la ye walaupun agak huduh sye edit. :PP Pic yang sorang-sorang tu sye ade makeupkan sikit kalau perasan. Hee~ Ok, sila abaikan kalau tak cantik. ^_^

Nota kaki : Tak de niat nak jahanam kan gambar tu ;PP Tunggu sye pro edit-edit t sye edit kasi lagi cun ok? Abaikan bebelan yang panjang berkilometer tu, just cari isi penting je:P

That's all! Tata!

4 comments:

Cik Ezy said...

gud luck ye!
=)

holaulala said...

@Cik Ezythanx:))

eVariena♥ said...

hehe..thanx for joining..

cantik pe..
make up tu gne sotware pe?
photoscape jugak ke?

holaulala said...

@eVariena♥hee~thanx:)

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011