Wednesday, 4 May 2011

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!

Assalamualaikum...

     Hai! Join contest lagi... muah! muah! muah! I love bercontest! Haha! First of all untuk contest kali ni, korang kene follow Mrs. VIP yang ayu lagi cun melecun ni walaupon korang tak rela. Haha!

     What? Dah follow? Amboi...laju je eh... Ok la. Kalau dah follow, buat la satu entry pasal contest ni. Tp jangan la letak tajuk ikut suke aty korang je. Hee! Tajuk dah di sediakan oleh pihak penerbit contest. Ni tajuknye : CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!

     Then, korang citer la pape pon pasal contest ni. Kenapa korang patot menang. Jangan korang merapu sampai citer pasal keromantikan kota Paris suda.. Lari tajuk dah tu kak...-_-"

     Dah syok-syok citer, jangan la sampai luper nak letak pic korang yang ayu bertudung tu. Hee! So, agak-agak dah puas menginform ape yang patut, korang letak la pic korang bertudung ala-ala pompuan melayu terakhir tu... Macam sye ni...(lihat bawah) Hee~~


     Menurut penganjur ni, tak perlu sticky entry atau apa-apa kat sidebar. Hee! Lebih mudah kan? Ok! Sayang penganjur lebih! Tarikh tutup : 07/5/2011  dan hadiah akan dipos sebelum 11/5/2011. Tak lame dah tu... Hee!

     Ok, yang free hair tu, jangan rase anda tak layak. Boleh join jgak. Korang sarung je tudung jap, snap pic, upload, dah boleh join. Mudah kan...Hee!

     Kalau dah siap semua nye, korang pegi la hantar link kat entry penganjur contest ni ye. TAPI! Jangan luper, sebelum tu, tag la 2 orang kawan korang yang cun melecun tu k and makesure diorang taw. Itu saje.

     Wahai penganjur contest, setakat ni dulu lah celoteh sye kali ni. Agak panjang lebar tapi isi seciput. Tolong jangan marah sye ye sebab sye sangat suke merapu. Hehe! Mrs. Penganjur kene bagi sye menang sebab Mrs. Penganjur ni comel, ayu, cun lagi syantek! So, sye teringin nak jadi macam Mrs. Penganjur. Mane la tau kalau pakai inner daripada Mrs. Penganjur sye akan nampak lebih ayu walaupon tak setanding Mrs. Penganjur. Hee! (ayat bkan maen berbunge!)

     Ok ok! Dah tak merepek dah. Hee! Nak tag 2 orang ni : Hanym, Aien. That's all! Tata!

2 comments:

Nuralia E'zzati said...

hey , muke you macam my old fren lah . name dy nik syahirah :)

holaulala said...

hee! Klau cm 2 sye ade kmbar la! Hee! Nasib baek nme sye bkn nik,Hehe~~