Tuesday, 24 May 2011

Day 1 : Benda yang anda buat masa sorang-sorang

Assalamualaikum...

     Ok. Sye nak start Cabaran Makan Dalam untuk 1st Day. Soalannye ialah, apa yang saya buat masa saya sorang-sorang? Nak taw? Teruskan membaca.^_^

     Dulu, masa kecik-kecik, kalau tinggal sorang-sorang sye akan pergi selongkar laci. Cari apa-apa yang best untuk di buat main. Haha!

     Dah besar sikit, sye lagi berminat untuk melukis. Macam-macam benda sye lukis. Tapi sye sangat suka lukis mke orang. Yang comel-comel gitu!!:))

     Bila dah ada hp, dah start layan mesej je. Kalau takde orang mesej main game. Hehe! Sama macam sekarang. Kalau sorang-sorang sye lagi suka main game.

     And now, sye dah kembali pada hobi lama iaitu melukis. Bezanya, sye tak melukis. Tapi sye edit gambar. Haha! Sye memang suka benda-benda seni. Sangat!

     Tapi...tapi lagi! Kalau saya betul-betul sorang, tanpa kawan, tanpa HP, tanpa laptop, tanpa apa-apa, sye akan baring, berangan,berangan and berangan, sampai la sedar-sedar je, 'eh dah petang!'. Haha! ~Tido la tu~

So, kesimpulannye, macam-macam bnde sye buat kalau sorang-sorang. Hehe! Bebas sangat rasenye.

Nota kaki : Kalau sye rajin time sorang-sorang tu sye akan kemas setiap inci rumah tu. Tapi memang sangat-sangat jarang nak jumpa kerajinan sye yang satu tu. Huhu~

That's all! Tata!

2 si cantik/kacak komen:

Cik Ezy said...

kalo sorg2 saye suke berangan..
ekeke..

ade jgk cabaran makan dalam ek?
bpe hari ni?
30 hari gak ke?

holaulala said...

@Cik Ezyada,, haah 30 hari jgak. jom2 layan..

Template by:

Free Blog Templates