Tuesday, 24 May 2011

Day 2 : Sejauh mana anda berubah dalam masa 2 tahun sebelum ni

Assalamualaikum...

     Hai! Macam biasa, sila LIKE kat SINI, then VOTE kat SANA ^_^ TQ!

Proceed to 2nd day. Haha! ~serius poyo!~ Ok, untuk hari kedua soalnnye : sejauh mana sye berubah dalam masa 2 tahun sebelum ni. Jawapan sila tengok kat akhir entry. haha!


     Ok, kalau nak citer pasal berubah ni, rasanye banyak kot yang berubah. Tapi, kalau diri sye sndiri, maybe yang berubahnye...erk! ok ayat terabur! Balik semula. Dalam masa 2 tahun ni, bnyak perubahan berlaku dalam diri saya. Firstly, sye dah kat UiTM. Dulu kat Teknik Kluang. Haha! Kira berubah juga la tu.


     Next, sye rasa sye dah matang sket dari dulu. Kalau dulu sye rase friend is everything, tapi sekarang sye rase kawan ketawa senang nak cari, tp kawan masa sedih memang haprak! So, ada kawan ke tak, kita still kena berdikari. Btw, thanx jgak pada sesiapa yg sudi jd kawan sye. Hee~


     Lepas tu, yang berubah lagi, dulu sye tak suka baca novel. Tapi sekarang macam dah berlambak pulak novel. Haha! Tapi tak lah sebanyk awak-awak semua. =_="


     Ha.! 2 tahun lepas sye blom ade FB. Sekarang dah ade. Hee! Dulu sye blom ade Blog buruk ni. Skrang dah ade! Walaupun tak ramai suka tapi sye tetap suke. Haha! Lihatlah betapa majunye sye. lalala~


     Dua tahun sebelum ni sye...tak tinggi macam sekarang! Haha! Itu adalah perkara yang pasti. Nak taw ape yang paling ketara? Teruskan baca ye:)


Nota kaki : Yang paling ketara of coz la umur. 2 tahun sebelum ni umur sye 18, sekarang dah nak masuk 20. Haish! Dah nombor 2 kat depan.;))


That's all! Tata!


4 comments:

Cik Ezy said...

nk join jgk buat cabarn ni boleh tak? hee

holaulala said...

@Cik Ezyhee! boleh je.. join la. jom2!:))

Atie iskandar said...

betol2 berubah tue.. hee..

holaulala said...

@Atie iskandarhuhu taw xpe. tak mao try? jom la:))

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011