Friday, 27 May 2011

Day 4 : Sebelum tidur anda buat apa

Assalamualaikum...

     Hai! Maaf ye kawan-kawan! Ni baru entry kedua untuk hari ni... Hari ni macam pelik sikit busynye.. Hee~ Ok proceed:) Soalan hari ni ialah apa yang sye buat sebelum tidur?

     Sebelum tidur, selalu sye buat ialah bercakap, bercakap, dan bercakap. Tak kisah lah cakap apa pon, yang penting cakap. Haha! Memang kuat cakap. Tapi lagi banyak cakap dalam hati la kan... Hee~sye kan pemalu orang nye~ lalala

     Then, biasanya sye akan minum susu. Susu baik untuk kesihatan taw. Sedap pulak tu! Yummy2x! Korang suka tak? Kalau tak minum susu pon, sye minum air biasa je. Janji minum. Mane la taw tu kali terakhir sye minum. Cewah!

     Lepas tu,  yang sangat mesti buat ialah baca buku. Buku ape? Bukan buku cerita, novel, buku pelajaran or buku rujukan, tapi BUKU MUKA! Haha! Facebooking, blogwalking, dan segala 'king' sye mesti buat sebelum tidur. Haha~

     Lepas-lepas tu, ~lepas tutup lappy~ sye akan baring, tengok siling, tengok kipas, berangan bila nak kawin, berangan bila nak dapat dekan lagi, berangan bila nak jumpa Maria Elena, berangan, berangan lagi, dan terus berangan. Sampai la bila sye sedar je dah pagi. Haha! Sye memang sgt hebat bab berangan ni~

     Tapi, sebelum sye start berangan, sye akan bace doa dulu. Bukan doa makan, tapi doa tidur taw. Eh, mesti la kan. Lepas dah cakap, dah minum, dah online, dah baca doa, dah berangan, baru lah sye dapat tidur dengan lena dan saling tak ubah macam sleeping beauty! Ops, silap. Saling tak ubah macam Anak raja. Bukan raja kapoor, tapi Raja Kamarudin:))

Sekian dulu dari sye.

Nota kaki : Pernah dulu nak baca doa makan, tapi terbaca doa lepas azan. Patot panjang kemain! =_="

*** As usually : Klik SINI kalau anda seorang yang prihatin ^_^. TQVM!

That's all! Tata!

24 si cantik/kacak komen:

Telaga Putih said...

hahahhaa xley blah!!

holaulala said...

@Telaga Putihnak blah memng tak boleh, tp kalau baca, insyaAllah boleh.hahah~

Telaga Putih said...

amirah marliza sengal.!!!

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! jahat!

Telaga Putih said...

saya baik laaa~

holaulala said...

@Telaga Putihhaah! Baik GILERRR!!!

holaulala said...

@Telaga Putihhaah! Baik GILERRR!!!

Telaga Putih said...

haaa.. da tau da.. ahahahaha

holaulala said...

@Telaga Putihbaik memang baik, syngnye GILER. hahah~

Telaga Putih said...

sy baik, awk giler.. deal.. sesama dpt.. ahahhaaha

holaulala said...

@Telaga Putihok la. nak lg adil, awk baik, sye sangat baik. bru la adil~:P

Telaga Putih said...

mana buley.. xmo ar sesama ngn awk 2.. hua9

holaulala said...

@Telaga Putihok, kalau taknak, awak jahat sye sangat baik. ok? haha~

Telaga Putih said...

mana bley.. kena guna y saya nya 1st td laaa~

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! tak perlu la gne yang tu. hee:P

Telaga Putih said...

knp lak xperlu? bg sbb!!

holaulala said...

@Telaga PutihSEBAB KENYATAAN TU TAK BETUL.HAHA!
ops! ter capslock plak...

Telaga Putih said...

biasanya kalo awk caps ni, ayat y xbetol.. kalo ayat y btol nya cmni kn sbnrnya?? sbb kenyataan 2 betol.. kn3?? hahhahaa

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! ske aty awk la... yang baik semua sye, yang tak baek semua awk. lalala~

Telaga Putih said...

kalo suka ati sy.. sy pilih y ni..
firdaus baik, amira jahat.. ahahahaha

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! amira jahat takpe.yg pnting amirah marliza baik:PP

Telaga Putih said...

mksd sy amirah marliza la y jht.. 2 pon xphm2.. haish~

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! dan2 la nak cakap sye tak faham..

Telaga Putih said...

da mmg btol pon kn.. huhuh

Template by:

Free Blog Templates