Saturday, 28 May 2011

Day 5 : Perkara yang paling anda benci terhadap lelaki/perempuan

Assalamualaikum...

     Hai! Update lagi. Promote blog tak habis lagi. Ada lagi tiga blog yang nak di promote. Nantikan ye. Now, sye nak teruskan cabaran hari ke-5. Soalannye, apa perkara yang sye benci terhadap lelaki/perempuan?

     Act, sye tak faham sangat. Dia nak kbencian terhadap pasangan i mean yang berlainan jantina or what. Tapi, since sye yang buat entry ni, sye nak buat pasal dua-dua sekali:) Nak taw ape yang sye benci sangat? Teruskan baca k^_^.

     First, sye nak cerita pasal lelaki dulu. Sebab ape? Sebab sye perempuan la. Boleh tak macam tu? Haha~ Perkara yang paling sye bnci kat lelaki ialah lelaki ni, sebelum dapat apa yang dia nak, ayat bukan main manis tambah gula lagi! Tapi, bila dah dapat, mula la nak cakap putar belit. Seriously benci giler! But, tak semua la kan. Ada juga yang setia n jujur. Tak di nafikan. Sila jangan ban sye ye:P

     Then, perkara yang sye benci pasal perempuan ialah bila diorang tak jadi diri sendiri. Maksud sye cover ayu la. Mak aih! Tak ayu langsung ok! Ape salahnye jadi diri sendiri. Cover sangat pon susah. Takut kang dah kawin terkejut suami tengok perangai sebenar isteri. Haha! Lagi satu, sye sangat tak suka kalau perempuan gaduh sebab lelaki. Kalau sebab suami its ok, ni sebab rebut lelaki yang belum pasti jadi suami. Haish! Plez la.! Tapi, tak semua la yang macam tu kan. Ada jugak yang ok. :)

     Sye tulis apa yang sye fikir. So, ape pulak yang korang fikir? Apa pulak yang korang benci? Act, banyak lagi, tapi sye rse sye pon tak cukup perfect untuk benci-benci orang. And sye cakap secara umum. Tak specific kan pada mana-mana individu. Harap jangan ada yang terasa;)

Nota kaki : Lelaki atau perempuan, masing-masing ada perangai sendiri yang buat orang meluat. So, tak adil kalau nak cerite pasal sebelah pihak je. Betul tak? Nobody perfect^_^

That's all! Tata!

1 comment:

Anonymous said...

nice to be here holaulala.blogspot.com admin found your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlinks service Take care. Jason

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011