Sunday, 29 May 2011

Day 6 : Orang yang anda suka dan kenapa suka dia

Assalamualaikum...

     Hai! Now dah hari ke enam. Hari ke enam ni soalannye ialah siapa yang sye suka dan kenapa suka dia? Ops! Soalan cepuperak ni! Macam mane ek nak jawab? Korang nak taw, bacalah sendiri. Hee~

     Orang yang sye suka ialah...korang pon taw kan sape... Maria Elena la. Haha! Kenapa? Sebab dia best! Bape kali nak cakap ni? Hee~ Lagi satu sebab dia sempoi tapi bergaya. Cewah! Ayat tunggang langgang ape sye kesah?

     Lelaki? Erk! Susah la nak cakap... Sye suka...er...suka hati sye la nak suka sape-sape pon. Haha! Cikgu sye cakap, kalau suka kat orang, diam-diam je. Jangan kecoh-kecoh. So, sye try untuk dengar cakap cikgu sye la ni. Ha! Tolong jangan hasut sye ok. :PP

     Lagi? ada lagi... Ramai... Tapi rasanye nanti je kot sye bagitaw. Sye ni pemalu orang nye:P Tak caye? Tak caye sudah! Pegi main jauh-jauh. Haha~

Nota kaki : Ada suka kat someone dari darjah satu sampai sekarang! Wow!!! ;))

That's all! Tata!

7 si cantik/kacak komen:

Telaga Putih said...

dr darjah 1 smpe skrg? yeke?? bkn skrg da tukar org len ke???

holaulala said...

@Telaga Putihtukar siapa? awk? hahaha~

Telaga Putih said...

sy xckp pape.. tp awk y kata sy, kantoi sudey.. ahahahaha

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! kalau sye malu nak perasan:PP

Telaga Putih said...

haaa?? apa awk ckp ni? xphm lorhh~

holaulala said...

@Telaga Putihtak faham sudah! hahaha~

Telaga Putih said...

xpala.. awk cuba nk ubah topik dr kantoi y awk suka sy kn.. hahha xpa3 sy phm.. wawaw~

Template by:

Free Blog Templates