Monday, 6 June 2011

Do Vote me HERE!

Assalamualaikum...

     Kawan2! Boleh tolong tak? Tolong sikit je. Bukan sye suruh yang susah-susah. Hee~ Nak mintak tolong like je. Like ape? Tengok kat bawah ni,..





:: Cun tak? Cuba klik ::

     Boleh tak tolong like? Hee! Sye design biase2 je. Kalau korang nak tolong, sebelum like pic atas ni, korang like page MISSLILY SHOP ni dulu ye:))

Sebelom korang like sye nak ucap thanx dulu kat sape-sape yang sudi baca. Jasa mu di kenang.^_^

Nota kaki : Semenjak dua menjak ni makin rajin pulak join contest kat FB. :))

That's all! Tata!

20 si cantik/kacak komen:

.m y z. said...

ni gambar patung or real?

holaulala said...

gambar model mne ntah. hhaha. tgk kat looklet.com

Ain Zulaikha said...

wow, ramainya orang join kontest ni.. semoga berjaya k :)

holaulala said...

@Ain Zulaikhathanx ain:)

Mars Mell-o said...

nak vote kat mana ni hehe

holaulala said...

@Mars Mell-odekat FB la dear. bkan kat sini taw. hee:)

Izatie said...

Dah like :) Heh good luck!

holaulala said...

@Izatiethanx dear:)

fara said...

salam..arif x tentang tumblr??
saya ingin minx pendapat sikit ni...
http://faratina1991.blogspot.com/2011/05/apa-itu-tumblr.html

eclipsesweet said...

dtg cni follow kamo..

btw, xley nak vote laa utk kamo dear sbb fb eclipse daa deactivated.. hehehe

kucing said...

anda di tag di entry nie..

http://kucingtengahtidow.blogspot.com/

holaulala said...

@eclipsesweetits ok la:)

Mars Mell-o said...

singgah sini ya :D

wadud@duad said...

sory tenet lembab.. :) ape2 pon.. salam kenal.. cun pic.. ^_^

holaulala said...

@wadud@duadits ok:) thanx:P

SANDRA AZWAN said...

nice! Love it..;-)

p/s: Good luck!

holaulala said...

@SANDRA AZWANhehe~ thanx. ramai lg yang buat lagi nice;)

Arif Azmi said...

Blog anda telah di-review! :)

http://akusukamembebel.blogspot.com/2011/06/segmen-review-best-moments-in-my-life.html

muz said...

sggh blog nanti ye...

Anonymous said...

Sebagai renungan bersama :)

Template by:

Free Blog Templates