Thursday, 26 May 2011

Fall in love with Maria Elena?!

Assalamualaikum...

     Hai! Sebelom korang buat spekulasi bukan-bukan nak cakap sye ni lessy ke ape ke, meh sye bagi taw dulu. Tajuk di atas tiada kena mengena dengan hati seorang perempuan kepada seorang perempuan yang lain ok. Haha~

     Just nak bagitaw yang sye sangat suka style Maria Elena yang sangat la selamba. Antara jenis orang yang menarik perhatian sye. Yup, memang gaya dia nampak pelik. Tapi sye suka tengok. Hee~ Kalau sye suka, korang yang tak suka diam-diam je taw. Hee~

     Lagi satu, korang pernah rasa tak admire kat someone? Mesti lah pernah kan. So, same goes to me. Hee~ Sye admired her so much! <3 Tak kira lah ape pon yang dia buat even benda kecik je pon, dah cukup la buat sye rase macam..bestnye.. Ha, macam tu lah.

     Tak di nafikan, ade jugak yang tak senang dengan dia. But, do i care? Lagi pon dia tak sombong. Sape cakap dia sombong? Nak bukti? Tengok kat bawah ni...


:: dia komen my wall post ::


:: siap like lagi ::


:: majority komen dia reply ::

So, siapa yang nak cakap dia sombong? Meh sye blanje air kosong sebagai tanda terima kasih. Haha~ dia tak sombong la. Dia just a simple lady. Tak de lah nak makeup tebal 5 inci pon. Hehe! 

     Ok, sye bukan terlalu taksub atau ape pon. Normal la kan every person have their own role model. Haha~ Nak buat macam mana, perasaan kagum tu macam datang sendiri. 1st time tengok je dah..'wow! dia ni macam best je. Simple but nice'. ~tu monolog dalaman sye ye~:P

     Sye rase setakat ni je kot dulu. Panjang-panjang kang takot korang meluat pulak. Nak bagitaw lagi, sye bukan memuji, tapi sekadar mengekspresikan perasaan tu. Ok? ~betul ke ayat?~ Layaaannn!

Nota kaki : Psst! Maria Helena ada komen salah satu entry sye jugak. Haha! Ingat dia jenis busy sampai tak sempat nak blogwalking. Tak rupanye ;) Kalau nak taw, explore la sndiri ye ^_^

***Macam biasa, membantu sesama blogger sangat la di galakkan. Untuk maklumat terperinci, sila klik SINI. TQVM!

That's all! Tata!

8 comments:

Atie iskandar said...

ske tengok fesyen dy.. simple but sweet...

holaulala said...

@Atie iskandaryup:) taw xpe..!

Telaga Putih said...

td sy bru pas tgk.. tp bkn maria elena la.. nora helena.. hehehhee

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! Hampeh tol la. Sye penah borak ngan helena. Tp bukan maria elena, helena budak kampus sye. haha!

Telaga Putih said...

kalo helena, sy pon pnh borak.. toksah cite la kn..

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! taw pon..

Telaga Putih said...

mmg tau pon.. hahahhaa

Haz said...

bnyk gak org suka dia..
bgus la tu org ye..

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011