Friday, 20 May 2011

Free Header by Kei Seichi

:: Klik banner kalau nak! ::

Assalamualaikum... 

     Hai! Sye update lagi! Hee! Kali ni ape pulak? Kali ni sye nak join yang kat atas ni. Sye nak header free!!! Haha! Semangat tak semangat la kan. Ok, tanpa membuang mase, jom terus buat ape yang patut.

Kei Seichi! Sye nak header! Sye nak header! Haha~ 
  • First skali size. Seriusly, sye tak ksah. Sebab sye buat header pon pkai ikot sedap jari je nak letak bape bsar. So, ikot saiz Kei je lah ye ^_^
  • Background..TRANSPARENT je sudah la.. hee~
  • Letak tajuk ni : Best Moment in My Life. Pastu url : http://holaulala.blogspot.com/
  • Font, oleh kerana sye tak taw, so ske aty je la pape pon. Tapi nak kaler PINK yang comel. Macam kaler font header sye skarang ni. :))
  • Sye TAKNAK letak gambar. Dah bosan tengok mke sndiri. Hee! 
  • Kalau dah siap boleh email kat sini : holaulala@gmail.com ~tu pon kalau sudi buat~
  • Lain-lain dah takde. Hee! Itu saje. Sye cuma nak yang SIMPLE je. Blog sye bkan gempak pon nak header gempak-gempak. Hehe~

Senang tak? Senang je kan... Hehe! Act, sye memang ske tgk header sntuhan tangan orang lain. Hee~ But dont worry. If Kei buat, sye akan guna dengan hati yang riang gembira ^_^.

Nota kaki : Sejak akhir-akhir ni dah jadi pemalu. Sebab tu tak nak letak mke kat header. Haha! Boleh caye tak? Tepuk tangan tanye minda. ~melalut!~ ;P

That's all! Tata!

2 comments:

Kei Seichi said...

thanks join...
saya dah contact kat emel...
check it out k..

holaulala said...

hee! ok:))

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011