Saturday, 21 May 2011

Header baru dari Kei Seichi

Assalamualaikum...

     Hai semua!!! ~dah knape pulak la ni happy dua tiga macam je ! Haha! Nak taw ke nape sye happy bukan main lagi ni? Sebab....

SAYA DAPAT HEADER BARU!!

     Siapa bagi? Ha, Kei Seichi yang bagi. Korang nak jugak? Haish sibuk je. Hee! Gurau. Kalau nak pegi la klik kat nama dia tu. Cepat sebelum terlambat...

     Ooo! Kalau bnde free laju je eh korang ni. Hahah! Sye pon sme kot. Lalala~ Sye nak buat entry ni nak bagitaw tu je. Pastu jadi promoter jap. Sape-sape yang tak pernah pegi blog Kei Seichi, pegi lah terjah sekarang. Klik kat header bawah ni.


:: Jom blogwalking kat sini ::


Nota kaki : Sye mintak semalam ari ni dah dapat. Pantas dan efisyen taw. Nak tengok header bru sye, tu ha yang kat atas tu. Simple macam sye! I like!

That's all! Tata! 


2 comments:

Cik Ezy said...

cantek header..
:)

.m y z. said...

wahh cantikkkk! pinky i like ! :D

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011