Saturday, 21 May 2011

Holaulala menari dan menyanyi?

Assalamualaikum...

WARNING : Kanak-kanak bawah umur sila tutp mata.

     Hai! Korang! Sye happy ni!! Sampai nak joget-joget... Nak taw knape? Sebab sye dah dapat ape sye nak. Haha! Cuba teka. lalala~ Eh..eh, eh...eh! Bkan main berjoget lagi. Macam taknak benti plak. Haha!

     Sebenarnye, dah lama sye nak benda ni. Tapi tak dapat-dapat. Sye nangis sambil ketuk pasir pon still tak dapat. Finally, hari ni sye dapat. Haha! Sye suka tak hingat taw! Sampai rse nak menyanyi plak.
Ops! Sory bising malam-malam. Sye cuma nak berkongsi kegembiraan je. Hee~ Nak taw ke ape yang sye dapat? Eh korang ni. Bace la smpai habis bru taw... Ape la..=_="

     Ok lah! Sye bagi taw ni. Tolong lah jangan nak buat mke comel macam tu. Huhu! Act, sye cuma dah dapat DOWNLOAD ADOBE PHOTOSHOP CS5 je... ~la. itu je ke?~ Ye lah. Tu je. Yang korang beriye nak taw tu knape? Haha! Dah g tido sane. Sebelom tu meh tengok sye menari lg skali.

Haha! Comel? Nak lagi? Laen kali la pulak. Hee~ Malu la. Nak tido la.

Nota kaki : Korang pon taw kan macam mne sye punye overacting ble dapat something? So, sila abaikan ke-excited-an sye tu ye. Hee~

That's all! Tata!


8 comments:

Telaga Putih said...

budak ni mmg meroyan btol la.. kalo nk cs5 2 sy pon ada.. hua9

Cik Ezy said...

hihikk..
best kn dpt pe yg kite nk..

holaulala said...

haha! biar lah. sibuk je. wek!

Telaga Putih said...

biar la nk sebok pon.. wekk!!

holaulala said...

@Cik Ezyhee! taw xpe..:))

holaulala said...

@Telaga Putihapa biar2?

.m y z. said...

ziema download asyik cracked je :( nak download kat mana erk?

Telaga Putih said...

biar la nk biar pon.. wekkk!!!

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011