Sunday, 29 May 2011

I'm so happy because...

Assalamualaikum...

     Hai! Hee~ Sye saje nak buat entry pendek ni kejap. Nak taw sebab pe? Sebab hari ni sye dah start kelas, so tak boleh la nak bebel lama-lama. Suka la tu! Hahah!

     Sye pon suke. Nak taw kenapa? Sebab, sye punye jadual sem ni sangat seronok. Hari Isnin je kelas pukul 12. Pukul 4 dah habis kelas. Hari Selasa dengan Khamis je kelas pukul 8. Takde kelas yang jejak pukul 6. Ye! Sye memang suka macam tu. Hee~

     Tapi yang macam payah sikit sebab subjek management je dah 3! Kau giler! Jap gi sye tertukar-tukar kod. Haha~ Nasib la tu. Janji jadual best!

Tu je nak bagi taw. Sorry sebab maybe sye jarang buat entry baru sebab paham-paham la line kat sini kan. Hidup segan, mati tak idup-idup. Nak buat camne, orang susah...:PP ~takde kene mengene~  Tapi, cabaran makan dalam tetap berjalan macam biasa. Sye akan update jugak untuk yang tu. Hee~

Nota kaki : Nanti nak anjakkan kelas hari Jumaat ke hari Khamis. Nanti boleh balik rumah awal :PP

That's all! Tata!

5 si cantik/kacak komen:

Telaga Putih said...

upload laluh jadual penuh y da siap dibuat...

holaulala said...

@Telaga Putihhah? buat ape? xcaye?haha~

Telaga Putih said...

supaya sng sy nk ajak awk dating nnt.. ahahahahahahahhaha

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! betol gak. senang nak suro awk blanje. haha! esok sye klas smpai kol 2 je. haha~

Telaga Putih said...

lemak ar nk suh blnja!! ceh!!

Template by:

Free Blog Templates