Monday, 23 May 2011

Jom baca diary!


Assalamualaikum...

     Hoi hoi ya hoi! Sye lagi. haha! Tutup la mata kalau taknak tengok:PP Sye nak cakap sikit je pasal diary seseorang. Eh, bkan la. Nak citer pasal tuan punya diary. Nak taw siapa? Sila lah baca sampai jumpa 'Tata!'. Ok?

     Pemilik header di atas ialah Cik Lady Ainaa. Comelkan? Pink kaler lagi. Blog dia lagi la pink. Nak tengok? Jom terjah ramai-rami. Kasi meriah itu blog. Hee~

     Cik Lady Ainaa ni macam ske speaking arab je. Sye ni Arab dulu main-main. Haha! Kalau nak tau ape yang di speakingkan, pegi terjah blog tu. Klik header Cik Lady Ainaa kat atas ni. 

     Dia cakap, 'senyum. tak perlu kata apa-apa!'. Haha! ok. gurau je. Dia cakap, kalau korang senyum, dia pon buat baik kat korang. Kalau korang jelir lidah, dia potong lidah korang jadi 16. Ha...takot tak? lallalala~

Nota kaki : Jom la pegi terjah ramai-ramai. Susah payah sye dapatkan header dia taw. Haha!^_^

Macam biasa. Sila LIKE kat SINI. Then VOTE kat SANA. :) tq~

That's all! Tata!

2 si cantik/kacak komen:

♥Lady Ainaa♥ said...

hahahaha..ya Allah!!! malu ana...terima kasih!!! header ana tak adalh cantek mane...buruk je, teringin nk wat header yg UP2, tp x reti..huhuhuhu..sukran SIS!!!! leb leb leb

holaulala said...

@♥Lady Ainaa♥hee~ u're most wc^_^ ..sye pon org yang buatkan.. nak buat sndiri huduh plak jadinye. hee~~

Template by:

Free Blog Templates