Monday, 23 May 2011

Kisah Mak Belalang


Assalamualaikum...

     Jumpa lagi. Hee~ Hari ni jangan terkejut kalau sye update blog 10 kali. hahaha~ Over tak? Tak kn? Ok. Kali ni nak citer sket pasal Mak Belalang ni. Ops! Sye maksudkan pemilik header kat atas ni. 

Kepada pemilik header, tolong jangan tanye macam mane sye dapat header awak. Hee! Tadi sye kene marah lagi sebab nak curi header dia ni. Dia cakap, 'jgn klik. aku sepak kang!!!' Makaih! Lagi ganas ni. Huhu! Tolong jangan salahkan sye. Sye tak buat gne right klik. Haha~

     Ok lah... Nama pemilik blog ni ialah Cik Amanina Nasuha. Sedapkan nama dia? Tapi kenapa sye cakap dia mak belalang? Erk! Hee! Jangan marah. Sebab dia tagline dia, ;aku pencinta belalang sedunia'. Ha... kene la tu dengan nama mak belalang. Lalala~

     Dia pon baru start blogging tahun ni. Yeke? Haha! Sye agak je. So, sebagai tanda memberi sokongan, silalah terjah blog beliau ye. Klik je dkat header kaler ijau atas ni. Itu saje lah. Nak lebih pegi lah terjah. Korang ni kang sye citer lebih2 korang baca kat sini je. Dah3x! Pegi ketuk shoutbox blog Cik Amanina. Hee~

Nota kaki : Kalau masuk blog dia ade peraturan taw. Nak taw ape? Macam biase. Klik header.:))

OPs! Sebelom tu, meh LIKE kat SINI. Then VOTE kat SANA.

That's all! Tata!

2 comments:

Amanina Nasuha said...

terima ksih yer skodeng blog syer..heehhe..thanz sgt2. taw..ska2....pr0m0 la lg bl0g sy..hehehe

holaulala said...

@Amanina Nasuhahehe! biase la. support menyupport ape slahnye. hee~