Thursday, 26 May 2011

Kita di takdirkan untuk hidup bersama

Assalamualaikum...

     Hai! Blog yang kedua untuk hari ni. Ops! Sebelum tu, cuba tengok tajuk. Fewiit!! Macam yek2 je kan. Hahaha~ Tapi, korang jangan salah anggap. Bukan sye punye ayat tu taw. Yang tu dia punya ayat. Nak taw sape? Layaaannnn...!


Ok. Nama pemilik blog kat atas ni ialah Mrs Atie Iskandar. Wah... nama glamor beb! Blog dia boleh tahan. Nice:) Tapi, jangan sibuk-sibuk nak ushar dia buat bini. Hee~ Nampak macam dah berpunya lah.. Haha! Tak dapek den nak nolong~

     Apa-apa pon, jom kita ramai-ramai support dia k. Kalau sesape free dah tak taw nak gi mana and nak buat apa, rajin-rajinkan lah jari menekan gambar kat atas ni ye^_^

Nota kaki : Psst! Atie tanya, apa maksud mimpi kena patuk ular kaler merah? Sape taw atau nak bagi pendapat, silalah terus ke blog beliau yang romantik tu ye:) Btw, jangan lupa vote my design. ~tengok my entry on the top:)~

That's all! Tata! 

2 si cantik/kacak komen:

Atie iskandar said...

wah! btw thanx dear.. terharu!

holaulala said...

@Atie iskandaru're most wc:)

Template by:

Free Blog Templates