Thursday, 26 May 2011

Lemon + ribena = ?

cik ezy
:: Cuba klik ::

Assalamualaikum...

     Ops! sebelum tu, korang jangan ingat sye join contest or segmen ye. Sye cuma nak kenalkan kat korang someone yang rajin datang blog sye. Haha! act, dia pon ade join  segmen sye ari tu. Nak kenal? Tengok biodata dia kat bawah...

nama glemer : cik ezy
asal : kuala terengganu
tarikh lahir : september 1985
adik beradik : 8 orang ( anak ke 7)
hobi : deco deco blog
cita cita : nak kawen
febret kaler : pink + purple

Cita-cita nak kawen tau! Korang tak nak try? Haha! Maap sye bukan agensi cari jodoh ye. Kalau nak kenal, pegi klik header kaler purple kat atas tu. Hee~ 

     Citer panjang pon tak guna kan. Apa kata kalau korang sendiri pergi jenguk dia kat blog dia yang comel tu. Polka dot lagi taw!:)

Nota kaki : Apa kene mengena tajuk dengan entry ni? Ha, pergi blog Cik Ezy and cari jawapan sendiri ye^_^

That's all! Tata!

6 comments:

.m y z. said...

cik ezy pun selalu jugak singgah blog ziema :)

holaulala said...

@.m y z.owh ye ke... hee~ mesty cik ezy ni rajin blogwalking... Hee~

Cik Ezy said...

alamakkkk~
cite2 tu maen2 jela..
malu la saye..
hahakk..
mekaseh dear..
=)

nina bobok said...

waaaaaa cita cita nak kawin. patut wat entry 'dream wedding''

nina bobok blogwalking

holaulala said...

@Cik Ezyhehe~ ur welcome:))

holaulala said...

@nina bobokhaha! taw xpe..huhu~