Saturday, 28 May 2011

Like :) and dislike ;(

Assalamualaikum...

     Hai! Korang, sye ade bnde nak bagitaw ni. Tentang apa yang sye suke and apa yang sye tak suka. Perlu ke? Perlu atau tak, sye nak bagitaw jugak. sebab bagi sye perlu. Nanti takde la korang tertanya-tanya. Kenapa sye jarang singgah blog korang, kenapa sye tak tegur korang dan sebagainya.

     Bukan sye taknak singgah dan bukan sye tak nak tegur. Sye pon bukan sombong. Sye just tak suka kalau blog tu, bila sye klik kat pic yang kat follower sye, keluar macam ni...


Ape yang pelik? Memang tak pelik, tapi sye tak suka sebab sye tak nampak kat mane link nye. Haish! Susah la sye nak jadi stalker kalau camni...=_="

     Then, sye tak suka bila sye buka je blog tu, keluar page macam ni...

:: something not right here ::

Siapa taw kenapa? Dah banyak jugak la jadi macam ni. Pelik plus ajaib pulak rasanya. Huhu~

     Lepas tu, sye nak cerita balik macam yang si Telagaputih dok habaq kemarin, sye sangat tak suka kalau blog tu kemain berdondang sayang lagi. Memang sye tak suka. Ok, maybe korang cakap, suka hati aku la, blog aku. Ye, memang blog korang. Kalau korang nak cakap macam tu, better kalau korang private kan je kot, then layan blog sensorang. Kan sye tak bising kalau cam tu. :P

     Ok, yang ni pon sye tak suke. Bila sye dah semangat nak komen banyak-banyak and panjang-panjang, tetiba ada WORD VERIFICATION! Huh! Sesak nafas kejap. Leceh la der nak tnggu. Kena klik post comment tu bnyak kali. Adeh! Kalau yang senang tak pe. Kalau dapat yang tulisan bengkok sana sini, salah pulak tu letak kod. Hah! Memang selamat tinggal je la. Lain kali la bru sye komen lagi;)

     Ha... kalau bab join-join segmen atau contest atau apa-apa pon something like GA or whatsoeva, sye sangat tak suka kalau suruh-suruh tepek banner kat sidebar. Kat entry sudeh... Bukan ape, nanti penuh kat sidebar sye tu. Memang la sye menyokong kuat blogger-blogger Malaysia, tapi kalau dah blog sye penuh padat dengan benda-benda tu semua then berat, ha, dah blog sye pulak orang tak suka. Gawat tawu! Haha! That's why sye jarang join GA.:P

     Yang ni lagi satu. U follow me, I follow u. U baca sini ye, sye kalau nak follow, sye tak tunggu orang follow. Kalau sye rase best, nak follow, sye follow. Kalau tak, korang jangan la terasa plak. Ade dah yang unfollow sye. Mesti sebab sye tak follow balik. Haha! Suka hati korang la. =_="

     Yang ni sama macam orang selalu cakap, sye tak suka orang menjerit kat shoutbox kemain lagi, tapi bagi link entah pape. Kadang-kadang keluar page bagitaw takde blog yang ditemui. Haha! Kot! Tak ingat ayat yang betul la. Hee~ So, plez la semak link 5 6 7 8 9 10 kali pon tak pe sebelum buat link tu. Ok?

Weh! Bape bnyak kau tak suka? Hee~ Ok, ok, tu je. Ada lagi, tapi takot sye tetiba di sabotaj beramai-ramai sebab komen bajet diva blog. Haha! Tak ok. Sye cuma bagi pendapat sye. Kalau tak suka, macam biasa, korang pon dah expert bab-bab close tab kan? Faham-faham la kan. 

     Sila jangan terasa  kalau ada ayat sye yang macam menyindir or agak pedas dan agak kurang sopan. Harap takde yang terasa. Kalau ada pon, sorry morry ye:PP

Nota kaki : I'm not perferct at all. :))

That's all! Tata!

15 comments:

sarah cika's said...

good idei entry best la bace entry kamu HAHAH bgtol ckp kmu tuhh :D

holaulala said...

@sarah cika'shaha! tkot ade yang sentap je baca. abes la sye lpas ni. hee~ btw, thanx:)

.m y z. said...

yang malware warning tu ekceli bukan virus daripada blog kita. mungkin virus tu ada pada bloglist or link yang ada dalam blog kita. so takde salah kalau proceed je ;)

holaulala said...

@.m y z.orite:) thanx FYI:)

Telaga Putih said...

oit3!! da mentioned nama sy 2, backlink la ke sy nya blog skali.. promote la kengkawan nya blog ni.. huhuhuhuhu

holaulala said...

@Telaga Putihbacklink tu ape? haha! takpe la. nanti sye buat announce kat FB yang awk tu telagaputih, kalau nak, kat CS pon bole...=_="

Telaga Putih said...

awk saje ea!! tau la awk pon nk glemer cm sy.. 2 psl nk bgthu sume org y awk t kuar ngn sy kn3?? ahahaahhaa

holaulala said...

@Telaga Putihehem! biar tak ensem, tapi jangan perasan...:PP

Telaga Putih said...

x.. sy xperasan.. so sy hensem la kn? ahahhaa

holaulala said...

@Telaga Putihhensem2..=_=" korang! telagaputih hensem kan?? cepat cakap tak. :PP

Telaga Putih said...

kalo xda org len ckp tak, maknanya mmg btol la sy ensem.. ahahaha :P

holaulala said...

@Telaga PutihWEI KORANG! TELAGA PUTIH HENSEM GILEERRR KAN??????? hahaha~

Telaga Putih said...

smpe abes bulan 5 if xda org komen ag, so phm2 la ye.. ahahahahah

(tadah tgn doa) mntk2 xda y komen.. aminnn~

holaulala said...

@Telaga Putihtak pe al. sye kan baik hati. redha je la...huhu!

Telaga Putih said...

mmg la awk kena redha.. sbb itu kenyataan wooo.. hehehe