Sunday, 15 May 2011

LOVE STORY DIA SWEET SANGAT OK!

Assalamualaikum...

     Hai!!! Korang! Korang! Korang! Sye nak cakap ni. Eh, tak. Sye nak cerite something ni (excited bebenor). Tadi mase menghayati keindahan blog-blog orang, sye jmpe satu love story ni.

     Act, sye skodeng blog dia. Haha! Tapi seriously, sweeeeeet sangat. Saye bace rase macam nak nangis pon ade. Waa! Sye pon nak la boy yang best macam tu. Tak payah nak berendut lame-lame. Terus je kawin. Itu baru la betul ikhlas ye kawan-kawan.:)

     Biar lah korang nak cakap sye ketinggalan zaman ke, korang dah taw awal ke, sye tak peduli! Yang penting sye sangat excited buat entry ni sampai 'ter' CAPSLOCK tajuk ('ter' la sangat kan...=_="). Hee! Betul best! Korang dah bace ke? Kalau dah bace dok diam-diam je lepas bace entry ni. Bagi yangbelum bace, korang terjah la entry ni : OUR TRUE LOVE STORY {CST PRODUCTION}.

     Ops! Jangan lupe bace kat tempat lapang and sedia sapu tangan. Nanti senang nak baring telentang sambil berangan love story korang sendiri and lap air mate korang bile tbe babak terharu. Hee~~ Kepada tuan punye love story, sye buat entry pasal awak. Sori tak mintak izin. Excited sangat lorh tadi. Huhu~
That's all! Tata!

2 comments:

safiyyah osman said...

heee..ala babe..biasa ja tue ..:)..thanks tau:)...terharu + segan:)

holaulala said...

ai cet! segan pulak. betol la. best taw..:)