Saturday, 28 May 2011

Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia

Assalamualaikum...

     Sye nak join ni!!! Pra-BPM 2011. Jangan terkejut ye. Sye taw blog sye ni tak best pon. Tapi sje suka-suka apa salahnye kan. Pedulikan kata-kata orang yang jeles. Haha~


     Blog sye ni sye rasa dala kategori Blog Personal Wanita Pilihan. Cewah! Wanita ke? Boleh la kan... Takkan tutorial? Tak nampak pulak tutorialnye. Haha~ 


      Cerita pasal blog? Hah! Ni yang sye berkenan beno ni! Baca betol-betol ye. Kalau perlu, eja. Heee~ Act, sye start kenal blog masa sye sem satu kat UiTM. Sebab masa tu kitorang wajib buat blog untuk tujuan pembelajaran. Tapi, abis je sem satu, sye terus tak layan blog tu. Sampai bersawang dah di buatnye. 


     Al-kisah la satu hari sye jumpa blog Fatin Liyana. Memang comel sangat and sye teruja giler tengok blog dia. Then, start Mac 2011, sye mula adjust-adjust blog ni. Buatkan header, edit mana yang patot, cari background yang macam best sikit. Explore kat blog-blog lain... Macam-macam sye buat. Tapi belum kenalkan kat umum lagi. Ceh! Still private. Sampai lah satu ketika, sye rasa macam dah ok, tak serabut, sye pon terus hilangkan status private tu. So, semua orang boleh baca. 


     Macam tu la wujudnye blog ni. Tapi, sye tak specific kan lagi tentang identiti blog ni. Blog ni still takde kategori yang yek-yek macam tutorial or blog khas. Sye just buat entry tentang perkara-perkara yang jadi dalam hidup sye. Apa yang sye rase nak ekspresikan dalam bentuk tulisan, sye akan taip kat sini. Then, bila baca balik, sye akan rase puas. That's why nama blog ni : Best moment in My Life :)


Ok, rasanya tu je kot. Banyak lagi nak cakap, tapi cukup setakat tu dulu. Hee~ Simpan untuk entry lain:PP
So, sye nak ajak sesiapa je yang baca entry ni, untuk join BPM ni. Layak tak layak belakang citer. Just have fun k:)


Nota kaki : Lambatnye sye knal apa itu blog! Sah rabun IT. haha~;)


That's all! Tata!


8 comments:

solomolo said...

singgah sebentar...
selamat hari ahad !!!~

p/s : good luck...

.m y z. said...

wajib buat blog? akak ambik course apa kat uitm?

holaulala said...

@.m y z.haah... untuk subjek Bel.. Hee~ amek bsnez study..

Telaga Putih said...

hahaha join gak dia.. ahahaha

holaulala said...

@Telaga Putihmenyahut cabaran.haha~:P

Telaga Putih said...

cabaran sapa???

holaulala said...

@Telaga Putihcabaran BPM la...haha

Telaga Putih said...

ooooooo bagus3!!!