Saturday, 28 May 2011

Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away

:: Klik if nak join ::

Assalamualaikum...

     HAi! Pagi-pagi rabun ni, sye nak join GA Mokcik Ann. Sye dah di tag oleh Telagaputih. Act, dah lama, tapi baru dapat hidayah nak join. Haha~ Kang Telagaputih nangis guling-guling lain pulak ceritanye. Haha~

Korang nak join? Kat bawah ni syaratnye. Sye copy paste je. Kalau sye buat sendiri termuntah plak nak baca. Panjang sangat. Haha~

Syarat-syarat untuk menyertai GA:
1) Terbuka semua blogger yang mempunyai alamat di dalam negara Malaysia. - WAJIB
2) Membuat entri ringkas mengenai GA ini yang bertajuk: "Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away". - WAJIB
3) Letak banner BIRTHDAY GIVE AWAY kat mana² ruang dalam belog anda yang mudah dilihat dan jangan lupa link kan terus ke entri asal GA ini. - Harus
4) Menjadi follower blog Macam-macam Ann. - Optional
5) Menjadi follower blog Surf-Ann-Shoppe dan 'LIKE' Surf & Shoppe Fan page.- Optional
6) Tag lah seberapa ramai rakan blogger yang anda larat, sekurang²nya seorang. Pastikan mereka tahu dengan jelas link GA ini. -WAJIB
7) Akhir sekali tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen entri ni. - WAJIB

Dah faham? If dah faham, boleh la join.:) Sye nak tag : Mawar.

Nota kaki : Tiga orang peserta yang ade ong akan dapat shawl tajaan Surf-Ann-Shoppe. Due date 30 Mei 2011 taw!:))

That's all! Tata!


9 comments:

Telaga Putih said...

xdanya sy nk nnges guling2 k.. 2 awk slalu wat.. bkn sy...

ann said...

Salam..

Nak termuntah ker.. neway, thanx sudi joined.

Kalu dah masuk fesbuk tu, jangan lupa minta vote kan S&S boleh takk. Vote sekarang

holaulala said...

@Telaga Putiheh! ada yang menaip ye di situ :PP

holaulala said...

@annhaha! nak trmuntah kalau sye gne ayt sye. maklumlah. ayt aneh2..:PP orite. i'll vote:)

Telaga Putih said...

of cos la ada.. huhuhu

holaulala said...

@Telaga Putihhaha! ingat kan dah senyap tadi.

Telaga Putih said...

apa y senyap?

holaulala said...

@Telaga Putihtakde ape. =_="

Telaga Putih said...

pulak da?? huhuhuhu

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011