Wednesday, 11 May 2011

MTweeter (part I)

Assalamualaikum...

     Hai kawan-kawan. Malam ni, sebelum sye mematikan diri dan dengan bateri lappy yang tinggal 47% serta bersaksikan jari kelingking sye, sye nak tulis satu entry pasal MTweeter. Ha.. korang taw tak ape kebende tu? Kalau tak taw meh sini sye habaq sket. MTweeter ni laman sesawang kat HP la. Gne WAP baru bley online bende alah tu. Kalau gne BB atau Streamix kat umah kowang memang harapan la kan...

     Ok. Act, sye ade join bende ni mase taon lpas. Best jgak la. Memang tak hingat dunia luar dah. Haha! Tapi tu citer dulu. Skang tak dah sebab SE sye dah mogok tak nak idop-idop. So, sye dah kerinduan kat kawan-kawan dalam tu, sebab tu sye nak buat entry ni. Nak citer pasal dyorang sket. Nak bace tak? Ah. Kalau tak ank pon kne buat-buat nak jgak.Haha!

     Baik lah...kter start dari yang paling ngokngek sekali iaitu my bestie eva, Dak Fizi si tong tong. Haha! Memang best sgt kawan dengan dy ni. Maybe sebab dy giler-giler dan tak taw hormat sye kot. So, sye pon dgn berbesar aty pijak-pijak kepala lutut beliau. Haha! Ape-ape pon, he is the best among the best! Thnx ye Dak Fizi. Mishyu!

     Next is Mar si octopuz. Knape octopuz? Sebab dy ni dah giler bayang and tangkap cintan dengan octopuz. Haha! Memang dah tak dapat diselamatkan lagi dah meroyan dy tu. Tp pape pon dy tetap ok as a friend. Sangat giler-giler same mcm Dak Fizi! Psst! Ade gelaran baru untuk Mar. 'Marmiang' Hee~~ Miss yu budak miang!

 :: Put3MarDova ::

     Next is Mel. Haa.. Walaupon name dy memang sangat best untuk disebut, tapi sye dah lupe la. Hee! Maap. Dy ni sahabat sebangku, sebantal, setilam, senegara dengan si Mar tu. Haha! Lagi-lagi dalam bab mengutuk orang. Memang tak dapek den nak nolong. Hee! Mel ni kan, suare dy...memang kalah buluh betung tu. Bkan maen halus lagi. Haha! Act, IMYSM la Mel!

:: Mel ::

     Skarang ni masuk citer pasal Mia pulak. Mia ni memang famous amos la kat MT tu. Cakap je sape yang tak kenal dy. Semua knal. Hee! Sye jgak la yang orang tak kenal-kenal. Hee! Banyak jgak la kisah Si Mia ni kat dalam MT. Ha... Kalau korang nak taw, dyorang 3 orang ni digelar 3M. Mar Mel Mia. Ok. Sweet kan? Hee! Paling gedix is Mel. Paling miang is Mar and paling matang is Mia. Pandai jgak sye match kan. Haha!

:: Mia ::

     Hurm, i think this entry too long la. Sye rase better kalau sye sambung lagi esok sebab ade ramai lagi kawan-kawan sye yang sye belum cerita. Kalau nak citer sekarang memang tak cukup mase dan tak cukup bateri. Dapat pulak kat sye yang semua orang sedia maklum sangat 'rajin' orang nye. Hee! Ok la. This entry will be stop here and will be continue...:))


 
That's all! Tata!

5 comments:

Fizi said...

Ngahaha..cik ketam berblog..mt buly si janda sumbing dgn si wika juling r besh..ngahaha..

holaulala said...

walaweyh.. cakap siang pndang2, cakap malam dengar2. haha! 'KAWAN BAEK' dak ira yang dua tu jangan di sebut2. haha!

Anonymous said...

Just pringatan..hati2 ppuan yg kt dlm mT..ada sowanx ppuan ne gedix..kte die alimla.. Tup2..da ehem..cume nk ingtkn je hati2 koz die bnyk menipu..she is PUTRIALIAYANA..jgn mdh tpedaya ngn kate2nye k. Da kne btg idunx ne..o.k by one

Anonymous said...

A

xxtaroxx said...

aptb