Thursday, 12 May 2011

MTweeter (Part II)

Assalamualaikum...

     Hai! Malam ni sye nak sambung cerita pasal kawan-kawan sye dekat MT. Dalam entry MTweeter part I sye dah cerita pasal Dak Fizi, Mar, Mel, and Mia. Untuk entry part II ni pulak sye nak cerita pasal Abang Mags yang masuk angin kuar asap, Kak Sue yang tak bape nak betol, Kak Lyka yang penuh kontroversi, dan Kak Niez yang tak banyak kerenah.

     Ok, kita start dari Abang dulu sebab dia paling tua antara yang tertua. Hee! Name dia Efendi. Tapi ntah macam mane bleh sesat nme mags tu. Haish! Aneh-aneh je. Dia antara orang terawal yang sye kenal kat MT tu. Act, dia ok. Kalau tak ok, tak kan sye boleh keep in touch dgn dia until now. Cuma satu je yang tak ok. Dia sangat suka mengutuk sye ye. Pantang dapat peluang, memang tadah je la telinga... Huhu! Nasib baik sye ni jenis tak cepat sentap. Haha! Lagi satu, dia cakap adik yang dia paling sayang ialah sye! Haha! Well, miss u la! (sebab takut ade orang terpikat kat abang, sye amek keputusan untk TAK letak pic dia kat sini) haha!

     Second ialah Kak Sue kecik. Haha! Nak taw sebab pe sye cakap kecik? Sebab dia memang kecik molek orangnye... Hee! Tapi mulut dia, memang kalah la murai yang tercabut ekoq. Haha! Ari tu mase raye haji sye pegi rumah dia. Jumpa lah dengan abang yang masuk angin keluar asap tu sekali. Haha! Amek kaw! Dah jumpa terdiam semua. Kelu lidah. Terpegun la tu sebab sye comel. Lalala~~ Hehe! Kalau dah name pon bumi, pusing-pusing tang tu jugak. Rupa-rupanye Kak sue ni jiran senior sye kat UiTM. Haha! Memang elok la tu!

:: Kak Sue ::

     Orite! Turn to Kak Lyka yang penuh kontroversi tu. Hehe! Dia ni muka macam cina-cina sket. Awal jgak la knal dia kat MT. Dia pon ok. Cuma macam banyak rahsia yang kitorang semua tak taw. Entah la. Dia dah kawin or belum, sye pon tak pasti. Tapi, tak kisah la semua tu. Janji dia tak buat hal dengan kitorang pon dah cukup bagus. Betol tak? Name pon alam maya, memang banyak  belok-belok. Hee!

 :: Kak Lyka ::

     Ok. Last person for this part is Kak Niez. Kak Niez ni tak banyak kerenah sangat. Kitorang penah jugak hangout sesama. So far so good la. Ceewah! Ayat tak leh blar. Dia ade bagi sye baju la. kaler pink lagi taw. Kilat-kilat lagi. Jangan jeles. Haha! Thanx ye wahai Kak Niez. Hehe! Ingat nak tunjuk baju tu. Tapi pic nye dalam SE plak. Almaklum lah, SE sye kan dah kojol. So, memang harapan la kan...Huhu~~

 :: Kak Niez ::

     Fuh! Abez suda untuk entry part II ni. Dah citer pasal mereka berempat ni. Ok, next entry sye nak cerita pasal Sya si kupu-kupu, Leto si kambing gurun, Ida si lady anggun, Anis yang misteri, dan Aiman tak kesah... Hehe! Nantikan yew...to be continue...

:: Maap bilik bersepah! Lari! (malu) ~mood gedix~ ::

That's all! Tata!


0 si cantik/kacak komen:

Template by:

Free Blog Templates