Sunday, 15 May 2011

MTweeter (Part III)

Assalamualaikum...

     Hai again! Ok. Sekarang ni sye nak sambung lagi story pasal kawan-kawan MT sye. Mula-mula rse macam dah malas nak story sebab nye...erk...nak tau ke? Janji jangan bagi taw diorang eh? Ok. Sebab nye sye macam dah tak rindu diorang sangat. Hahaha! Diam-diam tau. Lalala~~

     Seperti yang di janjikan, untuk entry ketiga MT ni, sye nak cerite pasal Sya si kupu-kupu, Leto si kambing gurun, Ida si lady anggun, Anis yang misteri, dan Aiman tak kesah kan. So, sye tak nak cakap panjang-panjang kat atas ni, terus tengok bawak keh.

     Start with Sya si kupu-kupu. Hee~ Sebab ape kupu-kupu? Eh, suke aty sye la nak panggil ape pon. Ok, sye taw tak baek panggil orang macam tu. Tapi dia panggil sye ketam. Sye panggil la dia kupu-kupu. Baru la adil... Kan? Dia ni sye macam tak berape paham. Susah nak cakap. Dia ni sebenarnye malu tapi mahu ke, eh! mahu tapi malu la...atau dia saje jual mahal ke, or dia memang saje nak main-mainkan orang. Ha, yang ni memang sye tak boleh nak konfemkan. Hee! Budak lagi dia ni. Tapi...ah, pape pon dia ok sebnarnye. Hee~

 :: Sya si kupu-kupu ::

     Next is Leto. Haha! Kambing gurun! Miss u! Miss cara dia bercakap. Seriously macam keretapi tanah melayu. Laju yang teramat sangat. Haha! Dia ni pon memang kelakar sangat orangnye. Kadang-kadang kalau dia kol, sye tak faham ape dia cakap. Tapi sye buat-buat paham je. Mane tak nye, dia naik keretapi, sye naik basikal tua je. huhu~~ Ye, sye panggil dia kambing gurun. Sye pulak KETAM. Again!! Huh!

 :: Leto si kambing gurun ::

     Ok, tiba kisah ladyanggun pulak. Name dia Ida. Ntah kenapa ladyanggun peginye, sye pon tak taw. Tapi dia ni serius memang baik. Takde la dengki sye sangat. Haha! Maybe sebab dia pon dah comel. (ayat bajet diri sendiri comel je aku ni =_=")... Kalau tak caye tengok gambar dia bawah ni. Ha... Betulkan comel? Hee! Next! Pon cantik...

:: Ida si ladyanggun ::

     Kat bawah ni Anis. Anis ni memang sangat misteri orang nye. Nak taw sebab pe? Sebab dia cakap dia baru masuk Islam. Dia nak kenal dengan sye sebab nak taw pasal Islam. Then sye pon cerite la serba sikit pasal Islam. Dia siap topupkan sye sebab dia cakap mahal nanti msg no dia. Sye pon ape lagi kan, orang dah hulur. Haha! Gelojohnye! Lepas dah cerite itu ini, tiba-tiba dia menyepi tanpa khabar. Hm, sye pon tak taw dia ke mane. Huhu~~ Hope dia dah jumpe jalan yang dia cari ;-)

 :: Anis ::

     Almost done! Last sekali ialah Aiman tak kisah. Haha! Sye sje je bagi name ni. Name Aiman je tak kisah. Tapi kalau tanye sye, sye kisah taw! Haha! Dia ni selalu nak mintak tolong sye. Buatkan email la, buatkan FB la. Macam-macam. Ops! Jangansalah  faham. Sye ikhlas taw! Hee! Maap ye Aiman. Aiman kan tak kesah...:-)
 
:: Aiman ::

     Finally! Im done already. Fuh! Letih pulak. Tapi seronok jugak menaip. Exercise jari kan... :) Ingat nak sambung entry ni lagi. Pasal dua tiga orang lagi. Tapi sye rase tak perlu kot sebab sye ade kisah yang kurang menarik pasal diorang. So, yang buruk tak elok lah kita hebahkan. Betol tak? Pape pon, sye sayang semua kawan-kawan sye. Tak kisah la diorang ingat sye lagi ke tak, yang penting diorang sentiase ade dalam kepale otak dan aty perut sye ni. Hee~

That's all! Tata!

1 si cantik/kacak komen:

Anonymous said...

uiit ! ..nice blog ah cik ketam ,.hee ,.maybe cik ketam ta knal sye ..tp dax pizi,mek sue,miasaflyza,mags sye knal ah,.ngee''' ..jom ah juin Mt lg...kim slm ngn Abe pizi yep,dri SaripDol..aka jeanskukoyak..slmt b'poce n slmt hri rye ..maaf zhir btin ..da rye kew ? .aiyark ..daa'''

Template by:

Free Blog Templates