Sunday, 15 May 2011

Pelengkap Hidupku

Assalamualaikum...

     Hai! Kawan-kawan. Tengok tajuk entry ni. Pernah dengar tak tajuk ni? Mesti ade yang pernah dengar kan? Ok, ni tajuk lagu yang di nyanyikan oleh Eren ft Romi. Korang pernah dengar lagu ni? Suka tak? Best kan lagu ni... Sape yang cakap tak best, meh sini jumpa sye. Belanja sye makan. Haha!

     Tapi, bukan nak cerita pasal lagu ni. Sye nak cerita pasal someone yang sangat berbakat. Suara dia memang sangat-sangat best ok. Sye tak taw la ape pulak pandangan juri-juri laen. Yang penting, sye nak jugak cakap dia best. I mean, suara dia. Ha, kalau sape-sape yang suka main gitar, boleh la join dia. Dia main gitar pon super duper woo~~

     Lagi satu, dia ni memng la sangat merendah diri orang nye. Bukti? Semua video dia kat youtube tak nampak muka ok. Nampak tangan main gitar je. Haa... merendah diri kan kalau macam tu? Nak dengar suara dia? Ok, jom :)

:: Sumber : Youtube ::

     Ha...dah dengar kan? Best tak? Cepat cakap best! Haha! Sye memng admire giler dengan suara and cara dia main gitar tu. Kena je dgn lagu tu. Hee~~ Kalau korang nak dengar yang laen, pegi la search kat youtube. Takkan la sye nak upload semua kot. Tak larat la line kat umah sye ni. Haha! :))

That's all! Tata!

3 comments:

De'din said...

best best best !
sbb kena paksa ,,
hee~

piece no war !
best juga lah suara dia
tpi kenapa hanya gitar sahaja ?
=)

De'din said...

best best best !
sbb kena paksa ,,
hee~

piece no war !
best juga lah suara dia
tpi kenapa hanya gitar sahaja ?
=)

holaulala said...

haha ikhlas tak ckap best tu? heee~~

tak taw la knape dy tak nak tunjuk mke. mybe sgan kot. or mybe tak nak tmbul prasaan riak ke.. wallahu'alam..:)

Blog Peribadi Milik Amirah Marliza@2011